Classic meets...4
- Juri Toy
- tel.: 603338599
- auto: RRC V8,79, D2 98+03
- Kontaktovat uživatele:
Re: Classic meets...4
Foto 4
- Juri Toy
- Kontaktovat uživatele:
Foto 5
- Juri Toy
- Kontaktovat uživatele:
Díky za skvěle připravenou akci. Special thaks for Mirko za příjemné překvapení v podobě svěření volantu jeho leštěnky do mých rukou. Na těch dietních paštikách jsem dělal co jsem mohl
Nutno podotknout že jsem byl příjemně překvapen. Motivaci jsem patřičně nabral a doufám že na příštím srazu už budu se svým "legendou". Juri 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Bylo to super, organizátoři to mělo výborně naplánované, což bylo vidět už na prvním focení, kdy traktor se sekačkou posekal potřebnou část louky těsně před naším příjezdem. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Mirko, byla to paráda. Konečně ten "bělouš" nevypadá jako leštěnka - a nemusel jsem ani kupovat drahý "mud" sprej.
Už aby bylo DVD.
Díky - Petr
Už aby bylo DVD.
Díky - Petr
Moc krásná a vydařená akce.
Těším se na další fotky, jistě někdo z přítomných fotil a také již tradičně na DVD.
Všem, kdo se podíleli na organizaci patří poděkování.
Zdraví Kubeš
Těším se na další fotky, jistě někdo z přítomných fotil a také již tradičně na DVD.
Všem, kdo se podíleli na organizaci patří poděkování.
Zdraví Kubeš
kedze som dokonaly fotograficky antitalent, tak jedine cim mozem prispiet je tato fotka...ktora je zo vsetkych zla asi najmenej 

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- wilt
- auto: RRClassic LSE
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou díky organizátorům. Letos mě, druhý den ráno, skoro ani nebolela hlava 

They hung a sign up in our town "If you live it up, you won't live it down"
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
neni to focení nekde nad "kozarovem" ?teslo píše:kedze som dokonaly fotograficky antitalent, tak jedine cim mozem prispiet je tato fotka...ktora je zo vsetkych zla asi najmenej
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tady jsou nějaké obrázky: http://ok2mtm.rajce.idnes.cz/2013_10_19_RRC_Lysice
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Další ročník Classic meets je úspěšně za námi.
Děkují všem, co přijeli a přispěli svou pohodou k celkovému vyznění akce. Je radost organizovat akci pro tuhle partu lidí.
Pro ostatní snad fotky a zážitky budou opět motivací si do příštího ročníku složit vůz, uvolnit termín a přijet. Zvláštní poděkování těm, kteří si srazu cení tak, že ani jednou nevynechali. Když jsem totiž dostal od pana Sedláčka úkol "udat čuníka" tak mě prvně napadla cena za nejvěrnějšího účastníka, ale pak jsem si uvědomil, že 6 z těch 15-ti RRC, které letos dorazili byli zatím na každém ze čtyř srazu
Zde pár fotek od naších kameramanů
Panorama na Marku:

Bloudění:

Projížďka

Ten, který se nevzdává:

Odpolední káva s Belugami:

Mickey Rourke v automobilové podobě:

Nedokázal bych tu akci bez skvělého týmu pořádat, proto zde ještě veřejné poděkování Mikovi, Ottifantovi, Ivošovi, Petře a celé mé rodině, kteří semnou každý rok plánují, projíždí trasu, stříhají, chystají vozidla a občerstvení na trasu.
Předběžně je i stanovený termín pro CM5 - 18.10.2014, tak nejpozději tehdy se těším opět.
Mirko
Děkují všem, co přijeli a přispěli svou pohodou k celkovému vyznění akce. Je radost organizovat akci pro tuhle partu lidí.
Pro ostatní snad fotky a zážitky budou opět motivací si do příštího ročníku složit vůz, uvolnit termín a přijet. Zvláštní poděkování těm, kteří si srazu cení tak, že ani jednou nevynechali. Když jsem totiž dostal od pana Sedláčka úkol "udat čuníka" tak mě prvně napadla cena za nejvěrnějšího účastníka, ale pak jsem si uvědomil, že 6 z těch 15-ti RRC, které letos dorazili byli zatím na každém ze čtyř srazu

Zde pár fotek od naších kameramanů
Panorama na Marku:

Bloudění:

Projížďka

Ten, který se nevzdává:

Odpolední káva s Belugami:

Mickey Rourke v automobilové podobě:

Nedokázal bych tu akci bez skvělého týmu pořádat, proto zde ještě veřejné poděkování Mikovi, Ottifantovi, Ivošovi, Petře a celé mé rodině, kteří semnou každý rok plánují, projíždí trasu, stříhají, chystají vozidla a občerstvení na trasu.
Předběžně je i stanovený termín pro CM5 - 18.10.2014, tak nejpozději tehdy se těším opět.
Mirko
Dovoluji si tímto zveřejnit odkaz na mé rajče, kam jsem do alba Classic Meets přidal pár fotek z letoška. http://rangerover.rajce.idnes.cz/Classic_Meets/" onclick="window.open(this.href);return false;
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
Ahoj všichni.
Tak jsme doslintali nad fotkama z Classis meets.
Letos jsme nedorazili,protože zítra (už konečně)se chystáme sundat špajzku z mého classika,který už měsíc leží pod ořechem.
Asi odešla spojka,protože místo všech kvaltů mám neutrál,tak uvidíme.
Na dalším setkání naviděnou.
Zuza a manžel.
Tak jsme doslintali nad fotkama z Classis meets.
Letos jsme nedorazili,protože zítra (už konečně)se chystáme sundat špajzku z mého classika,který už měsíc leží pod ořechem.
Asi odešla spojka,protože místo všech kvaltů mám neutrál,tak uvidíme.
Na dalším setkání naviděnou.
Zuza a manžel.
horst
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Děkují všem za vložení fotek. Jelikož naši kameramani věnují úsilí pohyblivým obrazům, tak jich sám moc nemám.
Ivoš pracuje intenzivně na videu, letos snad snímek z Classic meets dokonce bude mít premiéru v boskovickém kině. Podrobnosti ještě uvedu pro nadšence z okolí, kteří by se chtěli přijít podívat.
@horst: Tak snad ho dáte brzy do kupy, už mi začalo být záhadou, že po vás nebylo ani vidu ani slechu.
@kubas: Teslova fotka je z rozhledny v Kozárově
@Juri: legendu dáme do kupy, ať tam teslo příště má nějakou konkurenci
Ivoš pracuje intenzivně na videu, letos snad snímek z Classic meets dokonce bude mít premiéru v boskovickém kině. Podrobnosti ještě uvedu pro nadšence z okolí, kteří by se chtěli přijít podívat.
@horst: Tak snad ho dáte brzy do kupy, už mi začalo být záhadou, že po vás nebylo ani vidu ani slechu.
@kubas: Teslova fotka je z rozhledny v Kozárově
@Juri: legendu dáme do kupy, ať tam teslo příště má nějakou konkurenci

- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá zpráva:
Konečně je hotové i video a budu ho tento týden rozesílat všem, kdo si jej objednali přímo na sraze. Upoutávku Ivoš ještě chystá - samozřejmě je celé video na DVD k mání i pro zájemce, kteří nebyli na srazu za 200 Kč vč. poštovného.
Konečně je hotové i video a budu ho tento týden rozesílat všem, kdo si jej objednali přímo na sraze. Upoutávku Ivoš ještě chystá - samozřejmě je celé video na DVD k mání i pro zájemce, kteří nebyli na srazu za 200 Kč vč. poštovného.
Díky za DVD, dnes dorazilo. Je to milý dárek pod stromeček. Musím říct, že tak, jak se neustále zvyšuje úroveň samotného srazu, tak i DVD je rok od roku lepší a lepší!
Všem RRC, jejich řidičům a Mirkovi s Leonou zvlášť, přeji klidné prožití svátků a mnoho šťastných kilometrů za volanty RRC v příštím roce!
Všem RRC, jejich řidičům a Mirkovi s Leonou zvlášť, přeji klidné prožití svátků a mnoho šťastných kilometrů za volanty RRC v příštím roce!
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Děkují za pochvalu a přání, Neklane. Doufám, že ostatním už DVD také dorazila a přeju všem krásný vstup do nového roku 2014 a jen to nejlepší během něj.
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Konečně je online i upoutávka na letošní DVD:
http://youtu.be/1s-3EGqUbBo
http://youtu.be/1s-3EGqUbBo
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Mirko, našlo by se ještě jedno DVD pro měMirko píše:Dobrá zpráva:

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4