OSTRAVA - zkouška free/sraz
Moderátor: Safraporte
Re: OSTRAVA - zkouška free/sraz
Zdar synci,bo nemusím do roboty,dorazim tež.
jedu z Dehylova pres Porubu....jeste nekdo v tomhle smeru?
muzem jet spolecne...
muzem jet spolecne...
Nekdo z Havirova, nebo jedouci pres Havirov se prida at odsud nejedu sam? 

Kurnik, tomu správci se už dva dny po sobě nedá dovolat...
Tak dovoláno, správce má ale obavu, že bychom mu trať zničili protože je po dešti. Uvidíme za hoďku. Šel prozkoumat jak to vypadá.
Tak přátelé. Zítřek platí jak bylo dohodnuto. Trať ještě oschne a v lesíku bude prý i trochu bahna 
Přijedou: Kami + 1, Zizal, Solty, Daja172 + .....
Hodina: 10:00 v Paskově
Cena: předběžně 300,- na auto
Kontakt na správce: p. Miroslav Hanáček, 777 125 407
Bohužel jsem se před asi hoďkou dozvěděl, že budu muset jet ráno pracovně někam do háje takže se nebudu moct zúčastnit, což mě jak se patří smolí, nicméně budu se snažit přijet aspoň během dne. Kdyby byl nějaký problém můžete mi brnknout na 734 315 878 jinak na obhlídce se mnou byl Zizal, který je v obraze a na kterého se dá jistě obrátit taky. Srazu zdar!

Přijedou: Kami + 1, Zizal, Solty, Daja172 + .....
Hodina: 10:00 v Paskově
Cena: předběžně 300,- na auto
Kontakt na správce: p. Miroslav Hanáček, 777 125 407
Bohužel jsem se před asi hoďkou dozvěděl, že budu muset jet ráno pracovně někam do háje takže se nebudu moct zúčastnit, což mě jak se patří smolí, nicméně budu se snažit přijet aspoň během dne. Kdyby byl nějaký problém můžete mi brnknout na 734 315 878 jinak na obhlídce se mnou byl Zizal, který je v obraze a na kterého se dá jistě obrátit taky. Srazu zdar!
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Nikde nevidím hodnocení a nějakou tu fotku. Tak jste pojezdili? Všechno v pohodě?
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
ahoj, tak jsme pojezdili, nebyla to ale žádná divočina.
areál dobrý, škoda, že nás nepustili všude, protože se tam proháněli i borci na kroskách, takže jsme moc prostoru neměli. ale stačilo to!
nejsmutnější na celém tomhle poježdění ale bylo to, že jsme tam nakonec jezdili jen 3 auta
, což je slabota na to, že se ještě min. další dvě hlásili(a jen jedno bylo slušné a omluvilo se).
nejaké foto ještě určitě dodáme....
možná bychom se mohli pokusit do konce roku sejít ještě jednou. třeba už by se zadařilo vic.
areál dobrý, škoda, že nás nepustili všude, protože se tam proháněli i borci na kroskách, takže jsme moc prostoru neměli. ale stačilo to!
nejsmutnější na celém tomhle poježdění ale bylo to, že jsme tam nakonec jezdili jen 3 auta

nejaké foto ještě určitě dodáme....
možná bychom se mohli pokusit do konce roku sejít ještě jednou. třeba už by se zadařilo vic.
Akce nebyla spatna - skoda te male ucasti a omezeni v ramci arealu...
Chtelo by to jeste neco usporadat nez napadne snih.
Ja moc nefotil, takze jen mala ochutnavka
Chtelo by to jeste neco usporadat nez napadne snih.
Ja moc nefotil, takze jen mala ochutnavka
Do sněhu určitě ještě něco zorganizujem a snad už mi do toho nic nevleze! Ale jsem rád, že akce klapla 

- fugín
Pěkná fotka ten kopec,dávali jste to i nahoru? A že byla účast malá? Ono totiž většina majitelů Free mimo silnici moc nejezdí (což je asi dobře
) ,ale myslím že je to docela škoda. Lehčí terén a rozumná jízda tomu autu neublíží a šofér aspoň zjistí co si se svým autem může v případě potřeby dovolit. Hodně lidí se hlásí na velké a již zažité akce,já i když občas na takovou velkou akci dorazím taky,tak mám spíš radši akce s menším počtem aut. Nás bylo teď v sobotu nakonec taky jen 7. Tak až budete příště něco chystat tak dejte vědět.

fugín píše:Pěkná fotka ten kopec,dávali jste to i nahoru? A že byla účast malá? Ono totiž většina majitelů Free mimo silnici moc nejezdí (což je asi dobře) ,ale myslím že je to docela škoda. Lehčí terén a rozumná jízda tomu autu neublíží a šofér aspoň zjistí co si se svým autem může v případě potřeby dovolit. Hodně lidí se hlásí na velké a již zažité akce,já i když občas na takovou velkou akci dorazím taky,tak mám spíš radši akce s menším počtem aut. Nás bylo teď v sobotu nakonec taky jen 7. Tak až budete příště něco chystat tak dejte vědět.
jasne, dali jsme ho i vzhuru. byly tam docela slusne muldy, ale nic co by plny plyn nevyresil

Ahoj,
tak jsem se ted prihlasil a zjistil jsem, ze ted o vikendu byl sraz.
Nikam jsem si to nezapsal a uplne se mi to vykourilo z hlavy
opravdu MOC se omlouvam, nemel jsem cas ani chodit na forum, tak sem si na to pres vsechnu praci vubec nevzpomnel..
fakt sorry kluci, mrzi me to...
tak jsem se ted prihlasil a zjistil jsem, ze ted o vikendu byl sraz.
Nikam jsem si to nezapsal a uplne se mi to vykourilo z hlavy

opravdu MOC se omlouvam, nemel jsem cas ani chodit na forum, tak sem si na to pres vsechnu praci vubec nevzpomnel..
fakt sorry kluci, mrzi me to...
- fugín
Všechny fotky hezký,ale osobně se mě nejvíc líbí fotka P9280045
. Majitel 4T6 6357 : ty mlhovky v mřížce pod SPZ....jak to tam je uchycený? Přímo do tý mřížky asi ne,soudím podle sebe. Bo já ji mám od věčnýho rajtování v terénu už xkrát navalenou dovnitř,protože ty plastový"čvonče" do kterých je v nárazníku nacvaknutá toho moc neudrží
. Přemejšlím totiž o něčem podobným.

Zaježdění bylo úžasné,rád jsem poznal Inviho a Zizala.Moc jsem nefotil,ale měl jsem gopro na autě tak až dám videa dokupy hodím odkaz.Při výjezdu jednoho kopečku mi trošku zasmrděla spojka
Fugíne ty mlhovky Ti nafotím detailněji,ale až se dostanu k autu,dneska jsem byl odtažen-asi prosakuje spojkový válec.S mlhovkama už jsem to koupil,byly černé do prvního výletu mimo cestu,třošku jsem zaryl čumákem v bahně ale jenom se oloupala barva a mlhovky drží dál

Fugíne ty mlhovky Ti nafotím detailněji,ale až se dostanu k autu,dneska jsem byl odtažen-asi prosakuje spojkový válec.S mlhovkama už jsem to koupil,byly černé do prvního výletu mimo cestu,třošku jsem zaryl čumákem v bahně ale jenom se oloupala barva a mlhovky drží dál

Dajo, nerad Tě zklamu, ale já jsem chyběl
A ze spojky si nic nedělej. Ta mi smrdí každou chvíli a furt jezdím. Akorát je dobré vědět kde je skladem spojková sada a že stojí asi 3.500