Nemusis sa bat,bez snorchla na AT pneumatikach si dobre zajazdis aj v lese,tie tazsie miesta sa daju obist...vladob8 píše:Dufam ze bude nejaka trat aj pre ucastnikov s AT gumami bez snorchla

Moderátor: Miky_CZ
Nemusis sa bat,bez snorchla na AT pneumatikach si dobre zajazdis aj v lese,tie tazsie miesta sa daju obist...vladob8 píše:Dufam ze bude nejaka trat aj pre ucastnikov s AT gumami bez snorchla
Tento rok tu mam nahlasenych aj par RR P38,tak sa nemusis bat,ze tu budes sam na takom...Stanislav Bedi píše:A kto tam bude z P38 iba ja sak na videu som ziadnu nevidel a odveziem sa po chotary a tyzden budem lezat pod autom a riesit tie jeho neduhy asi kupim aj ja discavery
Ďuri o 7:00 vyrážame z domu, tak okolo 7:40 sa môžme zraziť na pumpe v Tlmačoch no a potom klasika Agip ZM.juro píše:aj ja som za adžipku uvidíme ako victory ZM, no myslim že niekde v tlmačoch už budeme aj marcel miro brano čiže dve strieborne dve zelene... od Lv laci? šak to tutok dohodnem
.... a co Lucia na Kysuciachpatrik píše:Tak ja sa omluvam ale na zraz nedorazim - robota nepusti-a tak som sa tešil
. Do konca roka sa nikam nedostanem
Samozrejme,ze sa da!!! Treba prist!!!Janotifo píše:Ak sa dá..tak prihlasujem sa s defíkom...........Janotifo + 1 maloletý spolujazdec
praveže mňa mechy bavili a chcel som ich,aj keď v poslednej dobe som mal vždy malú dušičku,keď som išiel na chatu,lebo som si jasne uvedomil,že v prípade poruchy by som bol nahratý a cesta späť by bola možná len na LKT a za ním nejaký plaťák (mám tam lift + iné disky s menším ET+väčšie gumy a drie to aj po vyasfaltovanej rovine)Laci L&K píše:mňa mechy nebavili od začiatku. Kúpil som od Huberta liftove struny a nepríjemnosti skončili. kompresor som podaroval Wojtovi.
sorry ale TEN vyfuk nebol ani otazkou casupetr pp píše:Tak umna ziadne velke ujmy zohnuty vyfuk a seknute uhliky v alternatore, draha super ale nekonecny prijazd nanu.