Moderátor: Miky_CZ
cize bude prsat a bude bahno?;-)MOPADŽI píše:i počasí nám bude přát.
Tak mě to stejně jako loni i letos nevyjde přijet ...... ( píšu až teď,bo sem si myslel,že to nakonec vyjde )MOPADŽI píše: Těšíme se na Vás !
Asi takvisby píše:cize bude prsat a bude bahno?;-)MOPADŽI píše:i počasí nám bude přát.
bacil a nemocný přední kardan me trápí taky, balík s křížem už je na cestě a flaška něčeho ostřejšího u baglu... to dasfugín píše:Mě se to všechno zkomplikovalo. K vysypanýmu přednímu kardanu si disco umínila že jede na zbytečně moc hrnků a jednomu dává dovolenou. A aby toho nebylo málo, tak už pár dní ležím s nějakým bacilem. S moji maličkosti to vydím letos blbě..
Pokud se nestane nějaký malý zázrak,tak vám budu poprvé závidět..
S tím jsem si užil na Čeřínku-kabeláž ke vstřikům.Doma jsem ji rozebral,konektory pomačkal kleštěma a jede jak za mlada.fugín píše:Kříže to by nebyl problém,opuchlej frňák bych taky ustál,ale ten motour ..... Zítra bych se měl dozvědět jestli je to jen v kabeláži,nebo je vstřik v háji. Dělá mi to kamarád a nemá na starosti jen mně, úplně stačilo že mi den před VČ setkáním pohotově vyměnil trubky od serva. já se léčím v práci. .Skoro se mi chce napsat: zlatej friťák v benálu.Ale ono se to časem všechno vychytá
Ahoj, v kolik a kudy jedeš? Já to mám blíž a pojedem tak kolem 18 v pátek, jen ať o sobě máme přehled. Jede ještě někdo z jihu?Franta D1 píše:Jsem koukal hoši jak to mám daleko a vyšlo mi nejkratší cestou cca 290km. V diskárně to je asi masochizmus