Offroad kočárek - vyzná se v tom někdo?
Moderátor: Miky_CZ
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Re: Offroad kočárek - vyzná se v tom někdo?

- Přílohy
-
- kočárek.jpg (35.79 KiB) Zobrazeno 3617 x
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
...safra kluci, někde jsem udělal v mládí chybu, mně je skoro jako vám (skoro 46), ale teprve mám 3letého kluka a další je teď naštěstí už na cestěRover píše:Tak to s Radkem jsme už tři...Taky to máme mimo plán, mám 20-ti letou dceru z prvního manželství a teď bude tohle
no a je mně 47... jak jsem psal, těšil jsem se, že budu dědeček no a mám to ...
prodloužím si aspoň mládí, ono to člověka asi docela nabije (pokud ho to nezabije
)

Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Truck, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
Ono by se taky dalo říct, že jsi právě v mládí chybu neudělal 

Country boy...
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
no já si říkám, alespoň vydržím déle mladejRover píše:Ono by se taky dalo říct, že jsi právě v mládí chybu neudělal

Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Truck, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
Také jsem si vnoučata udělal sám a není to špatné.
Jak někteří tvrdí - aspoň budu dlouho mladý
Jak někteří tvrdí - aspoň budu dlouho mladý

Tak kočárek jsem vyřešil nakonec zatím takhle, následovat bude něco fakt do terénu, ale to až asi po příští zimě. Všechno co je fotce za 4000,-Kč, Firkon Vario Long + sporťák, nějaký fusak a příslušenství a autosedačka X-Lander po jednom dítěti... Snad to na ten začátek stačí, uvidíme. Moc děkuju všem za pomoc.
Country boy...
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:

nesmí být doma, dokud se miminko nenarodí !!! Ano, jsem pověrčivý

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Je doma, na takovýhle věci nevěřím
a stejně ho nemám kam jinam dát 
Ještě tam budu aplikovat samolepky fora plus loga LR to je jasný.

Ještě tam budu aplikovat samolepky fora plus loga LR to je jasný.
Country boy...
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
Zdravim, my máme tenhle kočárek. Je to vyrobený od našich sousedů z Polska ale zatim ho máme od červenca 2015 a zatim bez nedostatků.. Krom vrzajících pružin ale ty sme prostříkly a zas je pokoj. Perfektně péruje a máme ho právě taky do lesa páč máme psa a bydlíme hned kousek od lesu a do města s ním nechodíme. Pérování bych přirovnal k Discoveře mezi tereňákama. Krásně houpavej kočárek. Spodní koš je kovovej a už sem tam vezl 6 x 2,25l PET flašek a vydržel. A jak říkáš, je to chlapská záležitost. Taky jsem si kočár vybíral já, barvu teda ne
Značka je Prampol a model Verona eco, ještě se dělá Eco chrome a ta má místo 12" kol 14" kola ale ty jsou škaredý a užší, takže do toho lesa asi nic moc.. Ale my máme ty 12" a super. Sněhem sme projížděly a ani v písku sme neměly problém. Takže můžu doporučit.

Značka je Prampol a model Verona eco, ještě se dělá Eco chrome a ta má místo 12" kol 14" kola ale ty jsou škaredý a užší, takže do toho lesa asi nic moc.. Ale my máme ty 12" a super. Sněhem sme projížděly a ani v písku sme neměly problém. Takže můžu doporučit.

- Přílohy
-
- kocarek-prampol-verona-eko-04-komplet.jpg (88.66 KiB) Zobrazeno 3476 x
EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc