Honza
Souhlasím vypadá to velmi hezky, ale...Gobey píše:vypadá to dobře
hmmm zvenku asi to vypadá akčně, ale když to vidím zevnitř tak se za tu rezervu schová dítě na přechodu jako nicwalter píše:Souhlasím vypadá to velmi hezky, ale...Gobey píše:vypadá to dobře
Jsem si to ozkoušel a do toho tedy nejdu - na fotce je srovnání výhledu s gumou a bez. Zkrátka bez gumy je to lepší
Guma je 265/75 R16
...tohle nemuze byt nikdy otazka zvyku.Bud vidis a nebo ne.Je to jak pise Krang,samozrejme ale chapu ze praktictejsi ulozeni druhe rezervy asi tezko hledat jinde.Honzan píše:je to otazka zvyku...
KRANG píše:Rezerva na kapotě se mi u defíků líbí. Praktickej význam to má jako druhá rezerva jinak spíš ta estetikaVůbec je z defa špatně vidět díky zmiňovaný rezervě, šnorchlu, sloupkům, rámu, kleci.. Na druhou stranu, měřim 185cm a přes 265/70 R16 vidim celkem dobře při použití o něco vyšších sedaček z diska. V běžným provozu neni zhoršenej výled až takovej problém, myslim logicky pokud se auto hýbe, horší je to při "precizním" manévrování v terénu a přejíždění horizontů.
Komu nezamrzá???syncro píše:Aby tu byla nějaká zkušenost s Pumou, tak stručná zpráva z trati - moje TD4 mi slouží naprosto bez problémů, jezdím s ní o106 a jsem tuze spokojenJediné, co mi teď trochu kalí radost, je zamrzání zámku na dveřích u řidiče
Luboš M. píše:Komu nezamrzá???syncro píše:Aby tu byla nějaká zkušenost s Pumou, tak stručná zpráva z trati - moje TD4 mi slouží naprosto bez problémů, jezdím s ní o106 a jsem tuze spokojenJediné, co mi teď trochu kalí radost, je zamrzání zámku na dveřích u řidiče
![]()
Jsem rád že konečně dobré zprávy
... sme predsa na jednej lodi.Luboš M. píše: Komu nezamrzá???![]()
Jsem rád že konečně dobré zprávy
Taky zamrzají, a nejlepší je že nezastršíš ani klíč. Myslím že centrál na dálku je v tomto případě jediné řešení a defíka jiste neurazíDanoDEF píše:... sme predsa na jednej lodi.Luboš M. píše: Komu nezamrzá???![]()
Jsem rád že konečně dobré zprávy![]()
... ako sa Vam prejavuje zamrzanie zamkov ?
... no moj ma seriove DO takze zamok nepouzivam resp iba vtedy ak potrebujem zamknut bez vnutornej ochrany priestoru.Luboš M. píše:Myslím že centrál na dálku je v tomto případě jediné řešení a defíka jiste neurazí
Používám tyto krytky: http://www.defendoor.co.uk/Defender-fue ... -cover.phpDanoDEF píše:... no moj ma seriove DO takze zamok nepouzivam resp iba vtedy ak potrebujem zamknut bez vnutornej ochrany priestoru.Luboš M. píše:Myslím že centrál na dálku je v tomto případě jediné řešení a defíka jiste neurazí
... naposledy ma potesil zamok u nadrze ked vnutorny mechanizmus asi primrzol a nedala sa otvorit nadrz.potesi hlavne ak je ta nadrz prazdna.
... ja tento kryt pouzit neviem. Sudruhovia v Solihule urobili chybu.Luboš M. píše: Používám tyto krytky: http://www.defendoor.co.uk/Defender-fue ... -cover.php
... ja mam tento problem uz vyrieseny a ver mi nebolo to v zamku.Jenda píše: Spis se mi ted nevraci zamky,dvere pri zavirani odskakuji a semtam se za jizdy i otevrou![]()
Vypada to na to ze pujdou ven,vykoupat v benzinu a pak promazat v necem co netuhne.
Honza