Ty gumy už jsou prodaný.

K

Moderátor: stan
Jasne, prodvaji se dobre. Ja bych je vzal jen za lepsi cenu pro mne, protoze na leto uz budu mit doufam zahradku. Ted se mi jen hodej na lyze. Peslik je kdo? Mame kontakt?Sláma Karel píše:Je to 1,8 benzín. Na tu spojku zkus zavolat Pešlíkovi, ten tam jednu Td4 myslím má.
Za ty hagusy nevím, ale vím, že se dobře prodávají. Musím někde zjistit cenu nových. K
Si děláš srandu ne?majkro píše: Peslik je kdo? Mame kontakt?
OK, diky a ja o tom zkusim popremyslet, rozhodne si nic nerezervuju, at mas volne ruceSláma Karel píše:Zkusím za ty hagusy dostat 3tis. K
Aby jsi o ně nepřišelmajkro píše:OK, diky a ja o tom zkusim popremyslet, rozhodne si nic nerezervuju, at mas volne ruceSláma Karel píše:Zkusím za ty hagusy dostat 3tis. K
Děkuju KarleSláma Karel píše:Fakt nemám.
Ale neboj, o tomhle vím dobře a kdyby se mi to kolo objevilo, tak ti dám určitě vědět.
K
Vzhledem k tomu, že to bylo v lednu 2009, tak už asi rok a půl ne. Ale možná tam budu mít další. Mám tam tři nové micheliny a čekám na čtvrtou. Měl jsem ji dneska mít, ale pán to přeložil na jindy.kirk píše:Jsou ty kola s gumama ještě aktuální??? Kolik za ně?Sláma Karel píše:Úplně nové gumy celoroční Goodyear 215/65/16 na elektronech
Jestli jo, tak jedině celou sadu.Maxsel píše:Karle, nemáš tam náhodou nějakej origo gumovej koberec k řidičovi?