Mám už cca 5tis a žádný problém...
Jsem slyšel od Michala od Volva že ti to furt nefakčí. Včera za mnou přijel zakaznik, pro nárazník a krytování a měl najeto na fung Defíku 200km. To auto se mi prostě strašně líbí. Retro se snoubí s moderní technikou a to mě prostě bere. Zatím jel bez závadeliott píše:Co bych dal za rozbité rádio, já pořád nejezdím...![]()
Já vím asi jsem typ kterého bere klasika a taky nové technologie. Nevim co ti mám na to napsat ale třeba mi časem přesvedčí nějaká větší neřešitelná porucha u mojí TD5. Měl jsem jich požehnaně a zatím pohoda (ťuk, ťuk, ťuk)eliott píše:Nechápu, co tě na těch elektronickejch sračkách bere. Akorát to auto zkurvili.
No nevim co je na TD4 za novy technologie... Pokud chces novy technologie, videl bych to na BMW nebo tam nekam... :-D, souhlas s Patrikem, akorat to auto zkurvili.... Stejne za par let bude vsichni kupovat 300Tdi nebo neco takovyho a za velky penize to renovovat. :-DLuboš M. píše:Já vím asi jsem typ kterého bere klasika a taky nové technologie. Nevim co ti mám na to napsat ale třeba mi časem přesvedčí nějaká větší neřešitelná porucha u mojí TD5. Měl jsem jich požehnaně a zatím pohoda (ťuk, ťuk, ťuk)eliott píše:Nechápu, co tě na těch elektronickejch sračkách bere. Akorát to auto zkurvili.
To víš, na trávníku nic nezkurvíš, ale Defender je Off, jestli jsi si všimlLuboš M. píše:Hele pastičkáři tebe hoří pod pedálem všechno do čeho sedneš tak klíííííd![]()
![]()
bingo....jsem si naběheliott píše:To víš, na trávníku nic nezkurvíš, ale Defender je Off, jestli jsi si všimlLuboš M. píše:Hele pastičkáři tebe hoří pod pedálem všechno do čeho sedneš tak klíííííd![]()
![]()
![]()
![]()
berdan píše:Ahoj všem, tak tu máme další problém, před více jak dvěma měsíci se mi zakódovalo rádio, ne mojí vinou, reklamoval jsem ho a rádio c CD dodnes nemám, opravit prý nešlo, tak objednali nové a to doteď nepřišlo. Do servisu volám už potřetí a marně, pořád nic, prý zkrachoval importéra tak museli zvolit alternativní řešení. Ještě, že to je jen rádio a ne nic závažnějšího, takhle můžu alespoň jezdit.
Už mě to opravdu přestává bavit, takhle jsem si to nepředstavoval. Asi se obrátím přímo na Land Rover a celý svůj příběh z novým Defendrem jim napíšu, ikdyž nevím, jestli to bude něco platné.
Eriku, mas pravdu, ja jsem to taky tuhle lehce smocil a radio ko a repraky teze....erik píše:berdan píše:Ahoj všem, tak tu máme další problém, před více jak dvěma měsíci se mi zakódovalo rádio, ne mojí vinou, reklamoval jsem ho a rádio c CD dodnes nemám, opravit prý nešlo, tak objednali nové a to doteď nepřišlo. Do servisu volám už potřetí a marně, pořád nic, prý zkrachoval importéra tak museli zvolit alternativní řešení. Ještě, že to je jen rádio a ne nic závažnějšího, takhle můžu alespoň jezdit.
Už mě to opravdu přestává bavit, takhle jsem si to nepředstavoval. Asi se obrátím přímo na Land Rover a celý svůj příběh z novým Defendrem jim napíšu, ikdyž nevím, jestli to bude něco platné.
![]()
Ty radia delaji nejak nekvalitni... nebo co.
Pokazde, co se mi zatopi kabina, tak mne vsechno po vysuseni funguje, no radia odchazi jako na bezicim pasu. A po vyletu do libye mi odeslo uz treti... tak aj pisek je svina. Rikam. Radia delaji na h...,jeste, ze je v tom Defu takovy hluk, ze ho nejde slyset![]()
Luboši, kontakt na tebe a tvé špičkové výrobky, jsem mu dal jáLuboš M. píše:Jsem slyšel od Michala od Volva že ti to furt nefakčí. Včera za mnou přijel zakaznik, pro nárazník a krytování a měl najeto na fung Defíku 200km. To auto se mi prostě strašně líbí. Retro se snoubí s moderní technikou a to mě prostě bere. Zatím jel bez závadeliott píše:Co bych dal za rozbité rádio, já pořád nejezdím...![]()
eliott píše:Nechápu, co tě na těch elektronickejch sračkách bere. Akorát to auto zkurvili.