p.s. a je pravda,že můžeš celou noc temperovat vnitřek kabiny na zvolenou teplotu horkovzduchem ( nebo to zapnout dálkovým před nastoupením) - ale to se opakuju. Hold horkovzdušné topení je fajn,ale u nás ještě není potřeba

Moderátor: Miky_CZ
MÁM TO VYRIEŠENÉ! Spinas/vypinas dialkovym, nic sa pri otvarani dveri nevypina. Mam taku jednu sadu naviac, keby si chcel, ozvi sa.kompresory píše:měl bych prosbu- mám D3 z r.2005 , kde je originál Webasto Termo Top V použité jako příhřev motoru. V menu nemám možnost jeho naprogrmování jako "nezávislého topení". Povedlo se to již někomu vyřešit aby to chodilo nějak rozumně a nevypínalo se to při otevření dveří atd. jak zde čtu? Zkoušel jsem volat přímo do Webasta a vědí taky pendrek. Docela bych to uvítal aspoň nouzově když už to teda tak žere baterku.Díky za radu.
Tak to mě zajímá? Jak jsi to vyřešil?jezbera ivan píše:MÁM TO VYRIEŠENÉ! Spinas/vypinas dialkovym, nic sa pri otvarani dveri nevypina. Mam taku jednu sadu naviac, keby si chcel, ozvi sa.kompresory píše:měl bych prosbu- mám D3 z r.2005 , kde je originál Webasto Termo Top V použité jako příhřev motoru. V menu nemám možnost jeho naprogrmování jako "nezávislého topení". Povedlo se to již někomu vyřešit aby to chodilo nějak rozumně a nevypínalo se to při otevření dveří atd. jak zde čtu? Zkoušel jsem volat přímo do Webasta a vědí taky pendrek. Docela bych to uvítal aspoň nouzově když už to teda tak žere baterku.Díky za radu.
Ahoj partia, tak som nafotil cerstvo namontovane dialkove ovladanie Webasta teplovodneho, ktore je od vyroby v D3 ako prihrev motora (aj v RRS).Hubert píše:Tak to mě zajímá? Jak jsi to vyřešil?
Ahoj, ještě dotaz na to relé, skutečně to otevře klapky a spustí ventilátor nebo je to jen přání??jezbera ivan píše:Ahoj partia, tak som nafotil cerstvo namontovane dialkove ovladanie Webasta teplovodneho, ktore je od vyroby v D3 ako prihrev motora (aj v RRS).Hubert píše:Tak to mě zajímá? Jak jsi to vyřešil?
Oladanie je to hotovy produkt od priatela Pete Bell-a, znameho to koumaka z UK. Nahodil som ho na moju "D3 expedition edition", to pre upresnenie, lebo v tomto vlakne pisem aj iny postup, ktory mam na nasej rodinnej D3ke.
Pripaja sa to jednoducho, do 2. pozicie konektoru webasta (origo je volna), na stalych 12V, na kostru a to je vsetko.
Zapina/vypina sa dialkovym, nevypne CAN zbernica, cize ked kuri tak kuri! Moznost spinania relatka, kontaktom vnutri krabicky, keby niekto sa chcel napajat na ventilatory, rozmrazovanie okna (asi len s pridavnou bateriou), atd...
Cenovo pristupne, podstatne lacnejsie ako cokolvek z Webasta, funkcne, odladene, doporucujem. Montaz jednoducha pre kazdeho kto zvladne bezne elektricko montazne drobnosti. Okrem toho, ma masinka v seba funkciu vyresetovat chyby webasta, cize ked sa lock-ne, masinka ho od-lock-ne. Moznost pripojenia na GSM modul ja v kratkej buducnosti tiez na svete.
Doporucujeeeeem!
No mám taky ten bazmek od Webasta ( zatím za sedadlama ) a tím pádem,pokud mě to namontujou odbordelníci ( co ví jak na to ),tak mě to bude taky otvírat klapky a ofukovat čelní okno na dálku ?Kubas38 píše: mám to přímo od webasta namontováno v JI v LR a chodí to !![]()
Kubas
Kubas38 píše:![]()
jasne Rudo bude to foukat dovnitř a na sklo je to super v autě teplo a motor připravenej Kubas
RudaK píše:Kubas38 píše:![]()
jasne Rudo bude to foukat dovnitř a na sklo je to super v autě teplo a motor připravenej Kubas
Super a pak že to nejde . Víc lidí tomu nevěřilo a byli od Webasta
( ještě abych měl to správný dálkový ovládání od Webasta
vyšlo kolem pěti tisíc - teda bylo vydraženo )