Úpravy pro D2
Moderátor: Acon
Re: Úpravy pro D2
Myslel jsem si to. Pešlikovci mě tak trochu přesvědčili, abych se TD5 nebál, ta moje má navíc teprve 130 tisíc.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Neklan píše:Myslel jsem si to. Pešlikovci mě tak trochu přesvědčili, abych se TD5 nebál, ta moje má navíc teprve 130 tisíc.

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
... to aby som zacal uvazovat o mojej ta ma 312tis.Miloš II píše:...ta moje už byla utahaná bába....)))MIloš II
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám ...že ta tvoje nečte tohle forum.......))))))DanoDEF píše:... to aby som zacal uvazovat o mojej ta ma 312tis.Miloš II píše:...ta moje už byla utahaná bába....)))MIloš II

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
jak pise Milos, ta to jeste nevi, tak ji to nerikej.
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Miloš II píše:...ta moje už byla utahaná bába....)))MIloš II
DanoDEF píše: ... to aby som zacal uvazovat o mojej ta ma 312tis.
Stavros píše:jak pise Milos, ta to jeste nevi, tak ji to nerikej.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Miloši, když jsi u toho chtěl být, to jsi se jako učil, až to budeš dělat sám někde venku?
A jeden technickej, hlava byla nutné přebrousit? Byla zkroucená?

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tome ty neznáš Miloše II
, ten kdyby se v tom chvílu nerépal,tak by byl nemocnéj
a ten motor vydržel dost,když jede furt ,jako by měl zapléj naložený přívěs. ( nemyslím tento : http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =14&t=8138" onclick="window.open(this.href);return false;
- ale pořádnej ... )

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Mám zas o čem pemýšlet - vymyšlený spoření s LandRoverem na pár let dopředu.
Vrtulka, tlumiče a chladič oleje se mi mooooc líbí. Tak třeba někdy...

Naposledy upravil(a) Kubrtos dne 02 pro 2011 13:40, celkem upraveno 1 x.
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
No po těch 350tis asi může být lehce ......to se zjistí až na mašině.......nicmétě 1 válec je mimo toleranci tak jde motor ven a dám mu ještě všechny vložky nový......MIloš IIMadTom píše:Miloši, když jsi u toho chtěl být, to jsi se jako učil, až to budeš dělat sám někde venku?![]()
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to nedalo a pritunil jsem hlídáni hladiny kapaliny v expanzní nádržce....zvolil jsem tohle.. http://www.atrolat.cz/seznam-polozek/detail/lrnh41021" onclick="window.open(this.href);return false; a dal jsem ho do dna expanky jako by tam pasoval. Odvrtat nálitek 3/4 závitníkem protáhnout závit mosaznou redukci 3/4 na 1/2" to je všechno. Zbytek viz foto. Mělo by to fungovat zkoušeno na měřáku. MIloš II
- Přílohy
-
- Spínač 2.jpg (27.91 KiB) Zobrazeno 4855 x
-
- Dno exp.4.jpg (23.93 KiB) Zobrazeno 4855 x
-
- Prac.hladina.jpg (21.25 KiB) Zobrazeno 4855 x
-
- Dno exp.3.jpg (25.05 KiB) Zobrazeno 4855 x
-
To je podobnej spínač, co jsem koupil já. Akorát z toho tvýho obrázku není patrné (teda mě), kam jsi ho vlastně dal. Tento typ je určenej na vodorovnou montáž - aby ten plovák správně fungoval.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Sice v manualu píšou že je na vodorovnou, ale dle jejich slov by měl fungovat i tak i na svislou .. je zainstalovanej do dna expanzky (zespodu) je tam i s výroby předchystanej nálitek, Tělo čidla je hliníkovej odlitek a samotné čidlo je do něj zastrčeno...celková délka čidla s plovákem vychází akurát do provozní hladiny expansky jednoduše se plovák při poklesu vyvrátí a máš signál...Toď vše..MIloš IIMadTom píše:To je podobnej spínač, co jsem koupil já. Akorát z toho tvýho obrázku není patrné (teda mě), kam jsi ho vlastně dal. Tento typ je určenej na vodorovnou montáž - aby ten plovák správně fungoval.
-
Hm, to ji sice pěkná idea, ale tak pro pevnou montáž a né do auta. Představ si, že tohleto čidlo je tam doopravdy svisle a auto je nakloněné tak, že plovák je opřenej o tu pevnou část. V tu chvíli prostě neodpadne. Pokud se namontuje celé čidlo vodorovně, tak by to hrozilo, jedině že by auto leželo kolama nahoru.
A v tu chvíli by to bylo asi to poslední, co by tě zajímalo.
Na druhou stranu, za jízdy to většinou drncá, takže to nehrozí a pokud tam je dobrý místo, kam to dát, tak proč ne. Já jsem ještě na expanzku nekoukal tak podrobně. A navíc mám dojem, že si budu muset sehnat druhou, než do té mojí začnu vrtat. Abych si to v klidu mohl připravit a jenom namontovat do auta.

Na druhou stranu, za jízdy to většinou drncá, takže to nehrozí a pokud tam je dobrý místo, kam to dát, tak proč ne. Já jsem ještě na expanzku nekoukal tak podrobně. A navíc mám dojem, že si budu muset sehnat druhou, než do té mojí začnu vrtat. Abych si to v klidu mohl připravit a jenom namontovat do auta.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Konstrukčně se plovák může pohybovat dopředu a svisle boční náklony by tomu neměly vadit (možná až bůček, ale na to nepotřebuješ čidlo to snad poznáš)...podle toho jak ho natočíš když se podíváš na tu expanzku s těma ryskama tak tam vidíš kde vypne a kde zapne Mám jednu zkušební expanzku a na té jsem to zkoušel i s těma náklonama (samo že s vodou) a fungovalo to.MIloš II
Máš to vychytané, líbí se mi to. A co motor? Už je zpátky v autě? A kdy vůbec vyrážíš?
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Motor je po GO, podvozek celej novej, obě převodofky jsem dělal předloni, nový gumy BF/AT dvě plnohodnotný rezervy BF snad zítra si už pojedu pro zebru čekalo se na středový ložisko Watt.. Co se týče odjezdu tak kolegové ještě ladí Bedforda a já potřebuji LR trochu zajet..dávém dohromady lowe a zvažuji tím pádem i prodej mé druhé Diskotéky (ale to by mě celkem mrzeloNeklan píše:Máš to vychytané, líbí se mi to. A co motor? Už je zpátky v autě? A kdy vůbec vyrážíš?

Skif je pořádnej přívěs RudoRudaK píše:Tome ty neznáš Miloše II, ten kdyby se v tom chvílu nerépal,tak by byl nemocnéj
a ten motor vydržel dost,když jede furt ,jako by měl zapléj naložený přívěs. ( nemyslím tento : http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =14&t=8138" onclick="window.open(this.href);return false;
- ale pořádnej ... )

To Miloš: ten plovák je velmi chytrá věc. Já tak nějak pořád kontroluju vodu, protože mi to prostě nedá i když je třeba vše ok. S tímhle bych byl hned klidnější

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem trochu potunil tepelný kryt turba, potrubí druhá baterie v podvozku náhradní kardan v podvozku...výměna celého rozvodu elektriky světel atd. MIloš II
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Ložisko klima...MIloš II
30BG5222DSE JAPAN NACHI
30BG5222DSE JAPAN NACHI