cooper stc su ATcka;-)Acon píše:rovnakú vzorku má GY MTR a tie som mal. Hlučnosť s KM2 vôbec nebudem porovnávať, sú to 2 totálne odlišné svety. Aj keď rovnaký vzor u 2 rôznych značiek samozrejme nemusí vyť to isté.
Pneumatiky
Moderátor: Acon
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pneumatiky
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Cooper má těch mezistupňových verzí víc - S/T, S/TT a oboje jsou v podstatě ATčka, ale S/T jsou vít ATčkový a STT víc do bláta, teda jestli jsem to nedomotal.
Já jsem s S/T naprosto spokojenej, ale měl jsem na autě kromě nich jen sliskaný zimáky na kterých jsem ho koupil.

Já jsem s S/T naprosto spokojenej, ale měl jsem na autě kromě nich jen sliskaný zimáky na kterých jsem ho koupil.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
sorry, myslel som STTvisby píše:Acon píše:
cooper stc su ATcka;-)
STT sú vlastne MTéčkaKubrtos píše:Cooper má těch mezistupňových verzí víc - S/T, S/TT a oboje jsou v podstatě ATčka, ale S/T jsou vít ATčkový a STT víc do bláta, teda jestli jsem to nedomotal.![]()
...

a vzor je veľmi podobný s GY WRANGLER MTR ktoré som mal pred KM2. A tie hučali ako vrtulník.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Este skus pozriet General Grabber AT. Mam ich asi tak 3 mesiace a zatial spokojnost.
Misto píše:Chlapi, ja to vidim ta, ze zacnem s AT-ckami, predsa len musim niekde zacat a ucit saa po takom roku sa uvidi. A uz som nasiel na inzerate nejake AT za 200 €, tak zrejme lepsie nenajdem.
Byvalka Land Rover Discovery II HSE, r.v. 2003, 2,5TD automat, General Grabber AT 255/65 R16
- Josef-Z (Jugin)
- tel.: 773492666
- auto: Discovery 300TDi
Zdarec, vůbec se toho neboj a vem pneu 265\70 16. Zvednuté to máš, tak uřízneš jenom kousek rožku zadních blatníku a krásně to bude fungovat, otázka 30min práceMisto píše:Caves ludia, tak nadiesiel cas kupit na moje "nove" disco I nejake nove pneu. Momentalne tam mam zimne
po precitani fora som sa rozhodol pre BFG All terrain. Chvilku som rozmyslal aj nad MT, ale potom som to zamietol. Chcem sa spytat, ci sa mi na auto bez problemov vojde rozmer 265/70 R16? Alebo radsej zvolit nejaky mensi rozmer? Dik za rady

Discovery 300 TDi automat alijaz: "cihla" na cestování to nejlepší!
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Tak sem mel veselou sobotu. Vzal jsem svych 6 ks nove zakoupenych bezdusovych continental crosscontact AT 235_85_16. Pak jsem vzal 6 origo defackych plechovych disku a vyrazil do pneuservisu, at mi to daji dohromady. Stehoval jsem to do auta cely rano v servisu to cely vyndal a pani mi povedeli, ze to ma nejakou velkou dirku na ventilek. A ze takovy ventilek nemaji. Ale ze objednaj a zjisti co a jak. Nechal jsem tam ten majetecek za cca 15 tisic a jel domu.
Ted mi pan volal, ze do toho zadny ventilky nejdou a ze jsou ty disky teda jenom na duse.
Co s tim? Mam tam dat duse? Mam to dat do jinyho pneuservisu? Jezdite nekdo na origo plechacich def 16 na bezdusakach?
Je mi trochu divny davat duse do bezdusovejch gum, ale je to taky reseni, ale nevim jestli nejstastnejsi.
Dik za rady. Musim se rozhodnout co dal a dat jim to do servisu vedet.
Do ted jsem jezdil na techto discich na sedmapulkach s dusema.
Ted mi pan volal, ze do toho zadny ventilky nejdou a ze jsou ty disky teda jenom na duse.
Co s tim? Mam tam dat duse? Mam to dat do jinyho pneuservisu? Jezdite nekdo na origo plechacich def 16 na bezdusakach?
Je mi trochu divny davat duse do bezdusovejch gum, ale je to taky reseni, ale nevim jestli nejstastnejsi.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...tak tam dej duse a vem s i na ne lepeni.Bezdusovku budes stejne(krome benzinu nebo start spreje) tezko na cestach nejak,,nahazovat" zpet kdyz nebude po ruce poradnej kompresor
Honza

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
ja mam na origos diskoch def 110 bezdusove a dali to tam v pohode..az na jednu, kde bol daky problem z dierkov, tak sme tam nechali aj dusu..a zatial v pohoHanys_a_Kaca píše:Tak sem mel veselou sobotu. Vzal jsem svych 6 ks nove zakoupenych bezdusovych continental crosscontact AT 235_85_16. Pak jsem vzal 6 origo defackych plechovych disku a vyrazil do pneuservisu, at mi to daji dohromady. Stehoval jsem to do auta cely rano v servisu to cely vyndal a pani mi povedeli, ze to ma nejakou velkou dirku na ventilek. A ze takovy ventilek nemaji. Ale ze objednaj a zjisti co a jak. Nechal jsem tam ten majetecek za cca 15 tisic a jel domu.

http://www.hastrman.sk" onclick="window.open(this.href);return false;, http://www.skinstructor.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hanys_a_Kaca
hm hm, a duse ze sedmapulek pujdou do 235_85 ?
Asi jo. Tak ja tam nacpu duse, na vyvazovani to snad vliv mit nebude...
Asi jo. Tak ja tam nacpu duse, na vyvazovani to snad vliv mit nebude...
mam takove ventily a v kazdom servise na kamiony ich musia mat ked tak napis vo stvrtok jedu do prahy 

- Hanys_a_Kaca
No parada - takze existujou, nebo treba jenom nejake jejich oznaceni, bych si to i odnekud objednal, ale to jsem teda myslel, ze udelaji ti sikulove z teho servisa. Dam vedet matooo kdybych je nesehnal jinde, bych si jich od tebe sest vzal na ted a par urcite s sebou na cestu.matooo píše:mam takove ventily a v kazdom servise na kamiony ich musia mat ked tak napis vo stvrtok jedu do prahy
Dve duse s sebou beru na cestu taky, pro jistotu, kdybych to fakt delal nekde jen s malym kompresorem...

- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
na origo plecháčích jsou od výrobce standardně bezdušové, ale je na nich napsáno, že mohou být používány i s duší. Spíš jdi do jiného servisu
H.
na origo plecháčích jsou od výrobce standardně bezdušové, ale je na nich napsáno, že mohou být používány i s duší. Spíš jdi do jiného servisu

H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hanys_a_Kaca
Tak porad patram po tech ventilkach, ale matooa jsem prosvihnul. mluvil jsem zas tema klukama z toho servisu a ty rikali, ze kdyz dovezu v ruce ty ventilky, ze je tam daj, ze to neni problem, jsou celkem fajn a maj otevreno v sobotu, coz je pro mne rozhodujici. Horsi, je ze u sebe nemam ani ty disky, nevite nekdo jak je teda velka ta dirka na ten ventilek? Ma to nejake oznaceni? ...zavolam na par mist a uvidim, mam na to jeste zitrek....
googlim o106 a zda se, ze je to prumer 19 mm...
tak jsem si je objednal, sem zvjedavej jestli to budou oni. Dam vedet.
googlim o106 a zda se, ze je to prumer 19 mm...
tak jsem si je objednal, sem zvjedavej jestli to budou oni. Dam vedet.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
[quote="Hanys_a_Kaca"]Tak sem mel veselou sobotu. Vzal jsem svych 6 ks nove zakoupenych bezdusovych continental crosscontact AT 235_85_16. Pak jsem vzal 6 origo defackych plechovych disku a vyrazil do pneuservisu, at mi to daji dohromady. Stehoval jsem to do auta cely rano v servisu to cely vyndal a pani mi povedeli, ze to ma nejakou velkou dirku na ventilek. A ze takovy ventilek nemaji. Ale ze objednaj a zjisti co a jak. Nechal jsem tam ten majetecek za cca 15 tisic a jel domu.
Osobne davam do bezdusaku duse,po spatnych skusenostech v terenu kdy jsem napr o parez nebo sutr odrazil gumu od diskua pak jsem nekde po kolena v bahne mnenil kolo ,se mi duse opravdu osvedcily sam jezdim na Mud-Terrain T/A 265/75R16 a tam pasujou duse z avie.od tej doby co tam davam duse je to
Osobne davam do bezdusaku duse,po spatnych skusenostech v terenu kdy jsem napr o parez nebo sutr odrazil gumu od diskua pak jsem nekde po kolena v bahne mnenil kolo ,se mi duse opravdu osvedcily sam jezdim na Mud-Terrain T/A 265/75R16 a tam pasujou duse z avie.od tej doby co tam davam duse je to

- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
proč ne, když to tam přímo píšou.Hanys_a_Kaca píše: .......Je mi trochu divny davat duse do bezdusovejch gum, ale je to taky reseni, ale nevim jestli nejstastnejsi.
..........
H.
- Přílohy
-
- obrazek.JPG (95.88 KiB) Zobrazeno 4526 x
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hanys_a_Kaca
dik za tipy. Mam objednane ventilky a duse v zaloze. V sobotu to rozseknu. Dam vedet jak jsem dopadnul.
- Hanys_a_Kaca
Tak jsem si dnes nechal obout. Sice jsem sehnal ventilky, ale po kratke diskusi jsem dal na doporuceni pneuservisaku a navliknul do toho duse. Takze mam sest stejnejch kol s dusema uvnitr. Pak to vyvazovali a vysledek je, ze jedna guma vyvazit nesla, chtelo to vyvazky 200 a 300 gramu (!) .
Zbylych pet vyvazili na nulu, ale jsou teda okovany jak stara kobyla. Upinali to za stred disku, tak nevim jestli by to za srouby dopadlo lip...
No ale dybyste nekdo chteli ty ventilky, koupil jsem si jich 30 a jsou mi uplne k prdu
Oznaceni maji na prumer diry 19 mm.
Zbylych pet vyvazili na nulu, ale jsou teda okovany jak stara kobyla. Upinali to za stred disku, tak nevim jestli by to za srouby dopadlo lip...

No ale dybyste nekdo chteli ty ventilky, koupil jsem si jich 30 a jsou mi uplne k prdu

-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Nechcu ti kazit naladu,ale kdyz mi vyvazily kola prez stredovou diru tak mi to na aute hazelo,po moji reklamaci mi to vyvazili za diry na srouby a bylo po problemu,nevim jak na Defendru ale na DiscoveryI je stredova dira o cca2mm vetsi nez na naboj kola.
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
mam stejnou zkušenost. I když to vyvážili na nulu, tak to házelo. Bylo potřeba převážit kola přes díry na šrouby, pak to bylo ok a v normě.omar píše:Nechcu ti kazit naladu,ale kdyz mi vyvazily kola prez stredovou diru tak mi to na aute hazelo,po moji reklamaci mi to vyvazili za diry na srouby a bylo po problemu,nevim jak na Defendru ale na DiscoveryI je stredova dira o cca2mm vetsi nez na naboj kola.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...problem je ze tu hlavu na srouby maji jen malokde.Tady v praze ji ma tusim Vlasta(VZA) v jeho pneuservisu
H.

H.
It´s not broken, it´s british !