Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Lanďáci zdravíte se?
...vcera, svetle zelena SIII 88, Brno, kopec na Vinohrady: predpisove zamavani
(jel jsem tmave modrou Omegou
)
LR SIII
v pátek sem viděl v Brně v Kr. Poli stát defa 90 v khaki barvě....i s nálepkama fóra....
JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,
ATOL píše:v pátek sem viděl v Brně v Kr. Poli stát defa 90 v khaki barvě....i s nálepkama fóra....
(ale tet us je "splichlej" do hneda
tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
Zelena vysla z moooody,tak je tetko hnedej 
- Přílohy
-
- Obraz0008.jpg
- (127.11 KiB) Staženo 915 x
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
[quote="brudr"]Zelena vysla z moooody,tak je tetko hnedej 
Taky bych to měl zase přebarvit
Taky bych to měl zase přebarvit
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Důležité je, že je vidět ven, světla značka a nálepka fóra.
Stylový odstín.
Stylový odstín.
Discovery je životní styl.
kdo pak na mě mával a blikal dneska kolem19.30hod na D1směr olomouc z modroukým free???????já jel stejným směrem sříbrným a mável a blikal!!!
jj....to je přesně von....ale viděl jsem ho před tím novým lakem....brudr píše:ATOL píše:v pátek sem viděl v Brně v Kr. Poli stát defa 90 v khaki barvě....i s nálepkama fóra....
![]()
jaaaaaaaaaaaa
(ale tet us je "splichlej" do hneda)
JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,
možná je to Mirka ŠtorkánaGobey píše:Kdopak to byl s tímto krasavcem? Dnes na Národní v Praze.
H.
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743
Mob. 739 491 743
brudr píše:ATOL píše:v pátek sem viděl v Brně v Kr. Poli stát defa 90 v khaki barvě....i s nálepkama fóra....
![]()
jaaaaaaaaaaaa
(ale tet us je "splichlej" do hneda)
jj....to je přesně von....ale viděl jsem ho před tím novým lakem....
...vcera jsem kolem "toho" taky jel. Snad nezaprsi, aby cely krpole nebylo od bahna
LR SIII
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodnutí dne : již nikdy nezdravím pány montéry v defíkách čezu/ste/erp atd. jak se všechny ty organizace jmenují. říkám si, že 10 pokusů stačilo ! 
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
[quote="Zanzibar"]Rozhodnutí dne : již nikdy nezdravím pány montéry v defíkách čezu/ste/erp atd. jak se všechny ty organizace jmenují. říkám si, že 10 pokusů stačilo ! 
Oni neví s čím jezdí a je jim to jedno... si myslím
To chce klid...
Oni neví s čím jezdí a je jim to jedno... si myslím
To chce klid...
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Co armáda???Zanzibar píše:Rozhodnutí dne : již nikdy nezdravím pány montéry v defíkách čezu/ste/erp atd. jak se všechny ty organizace jmenují. říkám si, že 10 pokusů stačilo !
Country boy...
Rover píše:Co armáda???Zanzibar píše:Rozhodnutí dne : již nikdy nezdravím pány montéry v defíkách čezu/ste/erp atd. jak se všechny ty organizace jmenují. říkám si, že 10 pokusů stačilo !
Ja jsem na army defa maval 2x a nic
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Armáda v 90%-tech totéž, myslím, že "chlapci" od rozvodných závodů jsou nasr..... , že nemají Nissany
. Rozhodl jsem se nepodporovat ČEZ, M.Romana a jim podobné, takže budeme žít potmě a makám na alternativních zdrojích ( slunce, voda, vítr ) Už mi lezou krkem, stejně jako ČSA, to poletím radši s Ukrajincema
v krajním případě.
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Dewilek-cz
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme ze pokud nekoho potkam cestou tak zdravím
ikdyz jich zrovna moc nevidam ale kdyz prece vidim zablikam zamavam obcas se i dockam odpovedi 
Honza Stárek
Zdravím též, ač Lanďák začátečník, už při první jízdě mou staronovou D2 jsem koukal, že se Land Rovery zdraví. ČLověka to potěší
.
Začal jsem zdravit všechny LR, ale RR odpovídají málo DIII skoro vůbec, firemní a vojenský stroje moc nezdravím, občas mi to ujede a mávám i na ně, ale vždycky bez reakce (pravda je, že je těm lidem asi fuk v čem jedou).
D1 a D2 zdraví či odpoví na pozdrav vždycky a to mám stroj bez jakýchkoliv úprav
je to super.
Na silnici naviděnou
David
Začal jsem zdravit všechny LR, ale RR odpovídají málo DIII skoro vůbec, firemní a vojenský stroje moc nezdravím, občas mi to ujede a mávám i na ně, ale vždycky bez reakce (pravda je, že je těm lidem asi fuk v čem jedou).
D1 a D2 zdraví či odpoví na pozdrav vždycky a to mám stroj bez jakýchkoliv úprav
Na silnici naviděnou
David
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Je super když na silnici potkáš LR a zdravíme se navzájem. Člověka ta cesta nějak víc baví a taky že nepatří do tuctového vozového parku Jablek (japonských pastiček) 
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Dewilek-cz
- Kontaktovat uživatele:
jojo to je pravda a je jedno jestli je to auto v zakladu nebo upraveny hlavni je ze je to LAND ROVER !!! 
Honza Stárek