Program : Prichod zučastnenych do Slovenskeho Grobu od10-do11hod. O 11:00 odchod kolony do Bratislavy do offroad centra (umely kopec). Nasledovat bude volne jazdenia plus neake sutaže (slepa baba, prejazd močiarom a ine ) Poplatok za jazdenie v off centre bude 5 eur na auto - je možne doobjednat gulaš - cena 2 eura osoba.Nutne povedat vopred pri nahlasovani učasti na tomto zraze .V pripade že bude bohata snehova nadielka, bude iny alternativny program - bude sa jazdit v skupinach po cca 6aut . Planovany odchod z kopca smer Slovensky grob je na cca16-17hod . Posedenie pri husacinke začne o 18:00hod. Rezervovana je pre nas reštauracia o kapacite 60 osob . Menu bude nasledovne : predjedlo . husacia pečienka 80gr--- hlavne jedlo. pečena hus , lokše ,salat , uhorky. Cena za toto menu bude akciova -16 eur na osobu . Pitie si plati každy sam . Ubytovanie je možne v našom penzione (cena je 35 eur 2 postelova izba) nutne nahlasit na: grobskydvor@grobskydvor.sk. Počet zučastnenych aut je max. 30 . CELA AKCIA JE NEOFICIALNA - TO ZNAMENA žE JE NA VLASTNE NEBEZPEčIE . V pripade neakych otazok pište sem a zaroven sa sem aj prihlasujte . Dakujem Patrik.
Dalšie informacie .
Pri prichode na zraz vas poprosim aby ste sa u mna nahlasili a zaroven zaplatili 16 euro za husacinku (podla toho budem vediet kolko vas v skutočnosti pride ) Nakolko je cena akciova, je potrebne platbu previest v hotovosti - aj za ubytovanie . Počasie je u nas premenlive, tak až vo štvrtok dam info či sa bude jazdit umely kopec alebo priroda . Ak pojdeme na kopec a budete mat zaujem o gulaš (cena 2 eura ) nahlaste mi to do sukromnej spravy . Kto nenahlasi tak nebude mat. Pre tych čo nechcu jazdit jedna ponuka na kupanie - aqapark v Senci cca 15km .
tu je odkaz na penzion plus http://www.husacinaplus.sk" onclick="window.open(this.href);return false; .
POSLEDNE INFORMACIE
Tak dnes som to rozhodol - pojdeme na umely kopec v blave, off centre . K tomuto rozhodnutiu som dospel po dnešnom skušobnom pojazdeni. Tuto alternetivu som zvolil pre nezjaznost našej trasy ktora bola v plane . Prevadzkovatel umeleho kopca ma poprosil že nech vyzbieram eura ( 5 za jedno auto )za jazdenie v off centre . Ma pre nas prichystany aj pekny bonus - nechajte sa prekvapit . Bufet s pitim a gulašom je na kopci zabezpečeny . . Tešim sa na pekne stravenu sobotu. PATRIK
1 Wojto +1
2 luque +1 +ubytovanie grobsky dvor izba č 2
3 Visby + 1
4 Kubrtoš +2 + ubytovanie penzion plus
5 Airbilly +1 ubytovanie grobsky dvor izba č 3
6
7 Miroff +1 +ubytovanie grobsky dvor izba č7
8 Mikulec +1 +ubytovanie penzion plus
9 Mad tom +1+ ubytovanie grobsky dvor izba č 6
10

11 PavelU +1 + grobsky dvor ubytovanie izba č 5
12 Mopadži +1 + grobsky dvor ubytovanie izba č 1