Pred par dnami som si kupil svoj prvy RR, ide o l322, 2002 td6.
Zaujimalo by ma, ako zistim, ci ma webasto? hladal som informaciu aj v owners manual, no nepodarilo sa mi k tomu nic najst. Na displeji si viem zvolit aux. ventilation a rozblika sa mi cervena kontrolka, no teply vzduch do auto neprichadza.. Na UK forach som cital, ze webasto je standardna vybava u tychto aut, tak neviem teraz.
Potom sa chcem opytat, ci ste si niekto montovali do RR audio AUX vstup. Nasiel som na nete par kitov na to urcenych, no som presvedceny o tom, ze musi existovat aj nejaky "urob si sam" sposob. CD changer mi ukazuje no disc, takze kludne sa ho zbavim, ak bude treba

Dalej sa zaujimam o chip tuning. Cital som, ze chipnuty RR radi hladsie a skor radi do vyssej rychlosti. Dlhe cakanie na preradenie mi na mojom RR trochu prekaza. Moja otazka je, ci mate niekto skusenosti s chipom na aute ktore ma 270tis km ? Samozrejme do chipu nechcem ist hned, chcem najrpv najazdit niekolko tisic km, aby som sa usitil, ze motor a prevodovka su OK.
V najblizsich dnoch si musim kupit letne pneu na RR. potom co som videl na youtube niekolko fail videi, ako RR nevie vyjst minimalne stupanie na mokrej trave, uvedomil som si chcem dat s vyberom pneu poradit. Jazdim 95 percent cestu, no tych 5 percent v terene sa nechcem nechat zahanbit

plus prikladam foto mojho RR

dakujem vsetkym za odpovede a rady
vlado