výborný nápad na téma myslím.
Já osobně mám warn9000 s rolnou a protože jezdím sám a nikdo mi svoje zkušenosti bohužel nepředává

David
Moderátor: Acon
Myslím si že bych sáhl raději po osvěčené značce WARN nebo SUPERWINSCH, než o levnější parodii a na hydrauliku raději zapomeň.krtek007 píše:Cauves lidi, no ja moc praktickych zkusenosti na svem aute nemam. Diskosku teprve zacinam vyzbrojovat. KAzdopadne jsem uvazoval o navijaku "Came UP 9000i" ale pak jsem se dozvedel ze jde v podstate o Thaiwanskou vyrobu, ktera je srovnatelna s produkci firmy Noell. Po precteni recenzi a testu na nejmenovanem webu jsem vsak znacku Noell temer zatratil....dokud jsem nemel moznost si okouknout a v praxi otestovat navijak E - 6804 kg 12 V NOELL
http://www.noell.cz/eshop/index.php?cnt ... 2&act=0302
PErfektni provedeni, 100% funcnost. A kdyz jsem se dovedel, ze Noell dela taky navijak E hydraulický - 6804 kg NOELL
http://www.noell.cz/eshop/index.php?cnt ... 2&act=0302
tak uvazuju, ze bych tenhle hydraulicky asi otestoval. JEstli mate nekdo zkusenost, at dobrou nebo spatnou, s temihle navijaky tak dejte vedet. Pokud budu mit sebemensi pochybnost tak pujdu stejne do Warnu))
ps: jakou minimalni taznou silu by podle vas mel navijak mit?? myslim zkusenost z praxe.
Michal
Obecně. Kolik lidí má hydraulický naviják? Budeš muset vymyslet nový držák a řemenici na čerpadlo, umístit nábobku,...... moc velký zásah do vozu. A už vůbec né Noellkrtek007 píše:HIHI...asi mas recht, ja bych z toho Noella asi mel divnej pocit:)) Jo prosimte proc myslis, ze na hydrauliku radeji zapomenout?? Myslis obecne nebo od pochybnych znacek? Michal
Tak a máme tady první nabídku služeb.Rover píše:Kdyby někdo chtěl umím MileMarkery včetně hydrauliky, MileMarker mimochodem používá US Army... Neživím se tím, jen umím slušné ceny...Případně začal navijáky dělat i Britpart, ty se dají taky sehnat za rozum...
A naopak. Což právě může být docela dobrý důvod pro elektrikuRover píše:Pokud běží motor tak hydraulika funguje
Eh, asi jsem to napsal nesrozumitelně?!?Admin píše:Při brodění přeci funguje altík i pod vodou. Elektrickýho navijáku ve vodě bych se nebál.