Dobrý den / Ahoj
Pokud si někdo uděláte chvilku na přečtení a nějaký tip budu strašně rád.
Už asi 2-3 měsíce mám v hlavě si pořídit Range Rover, ale potřebuji vaše zkušené názory.
než začnu, tak ano přečetl jsem si témata ohledně L322

Auto bych chtěl na denní použití do práce atd. takže denně 100km+ (hlavně dálnice).
Proto si myslím, že 3.0 Diesel bude nejlepší volba. nepotřebuji GIGA výkon, ale jen si to poprdkávat 120km/h po dálnici.
Na co si dávat pozor v dnešní době, když už nejde o nejmladší vůz?
Nikdy jsem v žádném LR neseděl a sám jsem měl úplně jiné vozy. nedávno GOLF 5 GTI, a aktuálně stará Audi A3 1.9tdi ( do práce) Subaru Impreza WRX ( 2005 ) a Honda CIVIC vti

dále jaké jsou takové klasické náklady? sám si auta servisuji, když je třeba. zvedák mám k dispozici, nářadí taky.
Nejvíc co jsem vyčetl problémy, tak jsou přední měchy a automat.
převodovku určitě nedám dohromady, takže kolik je tak investice, která určitě přijde?
měchy jsem již viděl do 4000 Kč kus, pokud je to reálné, byly bez tlumičů a tady lidi psali, že se prodávají v sadě s tlumičem.
Nechci si pořídit auto, do kterého se bude jenom sypat. Všichni známi mi přesně tohle tvrdí, ale rád bych věděl váš názor, jelikož nemám s kým osobně hodit řeč o těchto autech

nebo klidně i novější 2.7 diesel, ale co tak čtu, tak je to velký průser.
dále, jak je to s tou výbavou? projíždím si VINka na netu a koukám, že některé mají vyhřívaný volant a všechny sedadla jiné VIN jsem dokonce objevil, že nemá vyhřívaný volant, ale vyhřívané i "chlazené" sedadla atd....