r.v. 1998, 167100km, tažné na 3,5t, nový přední kardan (cca 2000km) nové tyčky stabilizátoru, nová zesílená tyčka předního stabilizátoru, nový přední L+P kulový čep řízení, nové destičky, nový zadní levý brzdový třmen, nová palivová pumpa, vyřazen EGR ventil, nové žhavící svíčky, nová baterie varta silver, nástřik spodku, vyvařený zadní díl u nárazniku + kufr. Nové oleje + filtry i v diferencialech. Rozvody ve 130000km.Bez klimatizace.
S autem jsem najel cca 10.000 km a nyní je na tachometru 177xxx.
Co jsem na autě udělal "já":
vyvařena podlaha řidič + spolujezdec + komplet prahy (použit "jekl") + nášlapy - nejsou 100% pevnostní, ale dost vydrží, nájezdový plech + ochrana zadního difu
lift 2" Britpart - pneu Hankook Dynapro MT 235/85 r16 -zapsáno v TP (rezerva BFG MT nová)
Pevnostní nárazník (vypadá jako standardní) s navijákem WARN a ochranný rám - zapsáno v TP
Motor je bez "elektroniky" - čerpadlo je tedy mechanické (Land Jirka 4x4 servis Boskovice)
Nový alternátor - cca 2 měsíce, odstraněn katalyzátor
Zahrádka + žebřík + přídavná světla + CB + autorádio na SD, USB

Zadní sedadla demontována (jsou k autu) a instalován úložný "systém" s možnostní rozložit na spaní
Držák kanystru + kanystr
Auto JEZDILO v terénu a má nějaké šrámy - o to více mělo péči - prakticky vše jsem hned řešil s Land Jirka (4x4 servis Boskovice) a může o autu dát reference, STK ještě cca rok a půl, olej vyměněn v dubnu.
Cena 89.900,- EKO uhrazeno
Případné další dotazy přes telefon - 737241807