hezký den všem čtenářům

....tak moje beruška DIII mi nadává...teda spíš jenom
parkovací brzda...důvod mohu pouze odhadnout, ale zajedu za ELIOTEM a pokusím ho přemluvit na pokuk....před silvestrem se poprvé objevilo nepříčetné klepání při tzv. aplikaci
parkovací brzby...nebylo to pravidelně jenom vždy v nejnevhodnější chvíli (jak je obvyklé, potupně před plným parkovištěm, nebo když jsem se s beruškou vytahoval...)...byl jsem na garančce v Jihlavě, měnili kotouče a destičky, údajně tento problém vyřešili tím, že
parkovací brzdu zkalibrovali a bylo po problému....až do včerejška...o5 to samé, hlášení
brzda mimo provoz, a navíc mám pocit, že při jízdě se občas ozve zezadu tuknutí...tentokrát již pravidelně vždy (automatická aplikace při vytažení klíčku zapalování je velký zážitek, občas se mi to povede vypnout včas bez randálu..hihi..)...tak si myslím, jestli to nebude tím, že cosi v bubnu vypadlo a lítá si to jak kus železa v bedně...v Jihlavě to asi dali jak se patří dohromady, když měli sundaný buben s kotoučem,ale závadu nenašli, nebo nebyla vidět......má tady někdo podobné zkušenosti?...

...jinak teď pořizuju bydlení a tak jsem se trochu musel zabývat neužitečnými věcmi, ale až to přejde má aktivita aktivuje...lákal mne výlet kolem Karpat s LOWEM...doufám, že není poslední

....krásný den, noc všem