Ostuda jak blázen, to člověk teprve vidí jak jsou "škodovkáři" škodolibí!

Další věc, když jedu po rovné silnici bez hrbů, auto se klepe, jak kdyby drandilo po žulových kostkách. Co je špatně?

Moderátor: Safraporte
1. nechat to prohlédnou člověkem co tomu rozumíKristiex píše:Takže nechat repasnout VISKO a prozatím alespoň nový ložiska na kardan?
180 000 km na původní visko?Kristiex píše:No právě, že až potom!
Tak VISKO nechá repasnou určitě, staroušek má najeto 180000 a při prudším zatočení se dusí.
Sfraporte: Člověka, který tomu rozumí sháním už čtyři roky!!
Taky si teď užívám....tolik sněhu...prostě bomba. Ani jsem netušil co všechno tenhle baby offroadSafraporte píše:njn ... a to já teď po přívalech sněhu začal chodit a autíčko hladit. Teď si ho užívám! Teď projevilo ten mě doposud skrytý potenciál!![]()
Takže ten stud před těmi tzv ,,ochcávkáři" si dovedu představit![]()
Ale fakt se vyplatí dát pár stovek za prohlídku a vědět co měnit a opravovat, než jet systémem pokus - omyl.
A hlavně má to i to kouzlo poznání lidí schovaných tu za jejich avatary a podpisy
Tak mi pak písni jak jsi dopadnulKristiex píše:Milunak: Waw! Díkes, hned zíta volám!!!
Já si myslím, že to bude ta visko.Kristiex píše:No, budu doufat! Protože pokaždý, když zajedu do servisu, a že tam jsem vcelku často, tak mě pálka za opravu strhne čelist na podlahu, před čtrnácti dny 22000Kč jen to hvízdlo.![]()
Kéž by to teď byla "jen" visko!
Ale je divný, že by se mu něco stalo na prašanu a že by u toho byla rána.MILUNAK píše:To je divný.....a žádnou ráno nebo divný zvuk jsi neslyšel když jsi se pokoušel vyjet z toho sněhu?