kvapalina do ostrekovacov - letna
Moderátor: Acon
kvapalina do ostrekovacov - letna
Co pouzivate do ostrekovacov teraz v lete ? Po kazdej ceste mam celne sklo dost zaspinene od musiek, tak romzyslam co s tym, aby som nemusel kazdy 150 km na dialnici stat a cistit predne sklo.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: kvapalina do ostrekovacov - letna
Bude vám to divný , ale na zaschlý mouchy na kastli je vyzkoušená i kofola. Dobře funguje i jako odrezovačkeso píše:Co pouzivate do ostrekovacov teraz v lete ? Po kazdej ceste mam celne sklo dost zaspinene od musiek, tak romzyslam co s tym, aby som nemusel kazdy 150 km na dialnici stat a cistit predne sklo.

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Re: kvapalina do ostrekovacov - letna
Miloš II píše:Bude vám to divný , ale na zaschlý mouchy na kastli je vyzkoušená i kofola. Dobře funguje i jako odrezovačkeso píše:Co pouzivate do ostrekovacov teraz v lete ? Po kazdej ceste mam celne sklo dost zaspinene od musiek, tak romzyslam co s tym, aby som nemusel kazdy 150 km na dialnici stat a cistit predne sklo.![]()
![]()
Miloš II
Miloši já jsem si myslel ,že díky tomu co děláš znáš jenom víno a viné mušky.Kofolu jsem nezkoušel, ale dostanou se koupit letní směsi do ostřikovačů ve kterých jsou přípravky na odstraňování hmyzu, nebo jsou i v koncetrované formě v roztřikovači. Vyrobců je několik, mám nějaké odzkušené ale teď si nevzpomínám na značku,musel bych se zítra podívat.Na karoserii funguje bezvaně výrobek, který se jmenuje MONOSTATIC, ředí se 1:100 z vodou,postříkne se to rozprašovačem a pak opláchne vodou.
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
kdysi jsem pouzival takovy ty tablety na cisteni co se davali do starejch micich pultu s tim kartacem na pullitry,driv vedle kazdy pipy v hospode,tu sem jednu hodil do nadrzky a mouchy ani olej z kamionu a autobusu nemel sanci, bohuzel uz vyschnul zdroj.........
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)