Moderátor: Acon
Jsou nádherný, pouč mně, co to je za rasu?bubak píše:Tak těm mým zima opravdu svědčícelý štastný se rochaj jak prasata ve sněhu
![]()
Moje míša je tak 4xmenší než tvoji hafani, ale ve sněhu si taky libuje. Je to její první sníh v tomto roce, tak si to užívábubak píše:Tak těm mým zima opravdu svědčícelý štastný se rochaj jak prasata ve sněhu
![]()
Tak celý černý je RUSKÝ TERIÉR vyšlechtěný na hlídáni v GULAGU...z rotvailera,novofundlandana,erderteriéra a velkého knírače...nevrlý na lidi,někteří chovatelé ho mají jen v kotcích neb se toho bojí no,já mám užasnýho břichoukazováka a nesmírnou samolepku kam jdu tam je na mne furt přilepenej medvídekRover píše:Jsou nádherný, pouč mně, co to je za rasu?bubak píše:Tak těm mým zima opravdu svědčícelý štastný se rochaj jak prasata ve sněhu
![]()
Velký nebo malýRadim Ptáček píše:Moje míša je tak 4xmenší než tvoji hafani, ale ve sněhu si taky libuje. Je to její první sníh v tomto roce, tak si to užívábubak píše:Tak těm mým zima opravdu svědčícelý štastný se rochaj jak prasata ve sněhu
![]()
sorrybonker píše:ten link ma hodi na svoj home. Nemas priamo adresu tej peticie?
To by bolo lepsie.