Moderátor: Miky_CZ
Jo, to je vlastně taky důležitý - moje drahá se "vomlátila" na Pajeru (doslova a do písmenelojzabobr píše:lol asi o tom začnu přemejšlet ta moje akorat držkuje že je naše d3 velka a nikam s ni nemuze zaparkovat:-))
Colonel píše:To jste jeli Jihlavu? Ty vodaci uz nevedi co by...
Tomik píše:No proboha, hlavně ať se tam nikdy nedostane
A už mi teda zašleš tu nabídku na DII???cyril píše:Testík OK. Nezávisle na něm jsme se včera při firemní poradě (víno a) dohodli, že mě odměníme krásnou zelenou D4....
Doufám, že to vyjde co nejdříve. V příštím týdnu obešlu prodejce s poptávkou. HSE 3.0 s Webastem. Ostatní výbavu si ještě musím rozmyslet, mám mírně omezený rozpočet...
Nejlepší bude, když se stavíš a auto si třeba projedeš a uvidíš vše na vlastní oči. Z Blanska to nemáš tak daleko.moon13 píše:A už mi teda zašleš tu nabídku na DII???cyril píše:Testík OK. Nezávisle na něm jsme se včera při firemní poradě (víno a) dohodli, že mě odměníme krásnou zelenou D4....
Doufám, že to vyjde co nejdříve. V příštím týdnu obešlu prodejce s poptávkou. HSE 3.0 s Webastem. Ostatní výbavu si ještě musím rozmyslet, mám mírně omezený rozpočet...
Ach jo!
Psal jsem Ti o tom už asi třikrát a pořád nic![]()
A teď by se to docela hodilo, věříš? Takže kdyby jsi chtěl prodat DII, tak mi dej prosím taky vědět. Díky
No, to je hezká odpověď!!! Tak jo, alespoň tě uvidím i na suchucyril píše:Nejlepší bude, když se stavíš a auto si třeba projedeš a uvidíš vše na vlastní oči. Z Blanska to nemáš tak daleko.
On ten nákup D4 (doufám, že to klapne) taky nebude hned. Díval jsem se po internetových nabídkách skladových aut a asi ji pro mě budou muset teprve začít vyrábět.
Buď není zelená, nemá uzávěrku zadní nápravy anebo je bez Webasta....
Takže zavolej a domluvíme termín prohlídky.
Cenu ti řeknu teprve až se projedeš a já uvidím, že ji miluješ....![]()
Cyril
[/quote]moon13 píše: No, to je hezká odpověď!!! Tak jo, alespoň tě uvidím i na suchu![]()
A šlo by to koupit i na firmu? Já teda nejdříve musím počkat, jak proběhne zainvestování od šéfů![]()
Příští týden úterý kolem 10 hod, to je zatím předběžný termín.
PS: A D4 ti budu tiše závidět! Doufám, že se zadaří. Můžeš mi poslat alespoň předběžně cenu do SZ? A nějaký fotky někde naju? Díky, jsem otravnej, já vím
Viděl jsem už spoustu barev a tahle se mi líbí....a zelená ke značce i do lesa prostě patří.Stavros píše:ta D4 je teda moc krasna, jenom nevim proc, ale ta zelena je proste nehezka. To auto s ni proste nevynikne, jeste to prehodnot.
To je pravda, ale v lese jsi vidět na sto honů.....lojzabobr píše:stejně je nejlepší stříbrna neni na ni nic vidět:-))