Free 1 repas visko
Moderátor: Safraporte
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Re: repas visko
Já se ho na to ptal když jsem tam byl,říkal že ano,že je to jedno pokud je mechanicky v pořádku tak klidně tak jak píše will.26 .
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
Já se k panu Balážovi chystám zítra!
Jen se chci zeptat, na internetu je adresa: Ul. SNP 37, 965 01 Žiar nad Hronom. Do Žiaru jedu poprvé, dá se to podle navigace najít?
Jen se chci zeptat, na internetu je adresa: Ul. SNP 37, 965 01 Žiar nad Hronom. Do Žiaru jedu poprvé, dá se to podle navigace najít?
Land Rover Freelander 2.0TDI, TD4, r.v. 2002
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Dílna je ve Žiaru n/H , když se přijede o Previdze na křižovatce u Billy odbočit v pravo, asi po 200m před prvním panelákem po pravé straně opět vpravo, přijede se mezi garáže a u poslední garáže znovu v pravo až k dílně.(převzato ze strany 1
) Jinak Žiar je velice jednoduchý,jedna hlavní cesta, která vede přes celé město jestli to přejedeš tož se vrátíš 

Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
Tak už jsem po repasu! Auto jede jako vyměněný!
Další dobrou zprávou je, že poloosa i kardan jsou, dle pana Baláže, OK.
Jediným "vtipným" momentem celé cesty bylo to, že se mi cca 10km od Žiaru rozsypala přední pravá brzda
, naštěstí je pan Baláž koumák a brzdu dal dokupy aby vydržela alespoň těch cca 410km zpět domů!

Jediným "vtipným" momentem celé cesty bylo to, že se mi cca 10km od Žiaru rozsypala přední pravá brzda

Land Rover Freelander 2.0TDI, TD4, r.v. 2002
Takže tě to stálo suma sumárum včetně benzínu a ztraceného dne v práci + oprava?
FREE 1,8i r.99
A to by mě teda taky zajímalo.Prej to repasuje někdo v Praze,kdo dělá syncro od VW,ta visco spojka je podobná ale zjistit kdo?
tak mne povedali, ze mam visko v poriadku, mam najazdenych 132000 km, som po vymene tesnenia pod hlavou a jak som si po nejakom mesiaci (auto sa pokazilo presne pred vianocami) vzal auto zo servisu, sa mi zda, nejake lenive... ale ako tu citam tie prispevky, asi si zavolam do ziaru preventivne aj ja...
este predtym ho skusim otestovat..

Vojto
LR D3, r.v. 06
LR D3, r.v. 06
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Asi se už opakuju, ale nikdo na moje příspěvky nikdy nereaguje. Někteří majitelé VW 4x4 si viskospojky normálně plněj.
Co na tom může být složitýho, když celá viskospojka je pár lamel a náplň. Lamely se asi moc neopotřebují, tak jde jen o to zjistit co tam nacpat za viskozní kapalinu/gel. A jestli se náplň mění za novou, nebo jen naředí, protože je např. seschlá.
Kdo objetuje nějakou starou visko, abych jí mohl kuchnot flexou?
Co na tom může být složitýho, když celá viskospojka je pár lamel a náplň. Lamely se asi moc neopotřebují, tak jde jen o to zjistit co tam nacpat za viskozní kapalinu/gel. A jestli se náplň mění za novou, nebo jen naředí, protože je např. seschlá.
Kdo objetuje nějakou starou visko, abych jí mohl kuchnot flexou?
Jedna se mi válí doma v garáži...
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
A nechceš jí kuchnout, nebo věnovat na rozborku?
Klidně jí věnuju na oltář vědy 

Konečně se někdo místo diskutování do té spojky pustil!Vždyť "zrepasovat" spojku dírkou o průměru 10mm nemůže být tak složité!!Přeju ať se ti to povede a dej vědět jak jsi dopadl!

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Zásadní háček je zjistit, co za hmotu je uvnitř - nepodařilo se mi najít nic, co by mohlo sloužit, jako náplň.
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se toho neujmeš sám, pošlu ti adresu a zaplatím poštovný.
Vrtnul bych do ní díru a zkusil něco vyšťárat (nebo vylít?). Pokud to bude málo, obětoval bycch jí a vzal flexou na půl.
Vrtnul bych do ní díru a zkusil něco vyšťárat (nebo vylít?). Pokud to bude málo, obětoval bycch jí a vzal flexou na půl.
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
To je jasný, ale co do toho nalít ??
- XXXJenda.xxx
- tel.: 723310895
- auto: Freelander Td4 2000
Zdravím chlapi
Vážně přemýšlím o koupi freelanderu. Zatím se jen
(dívám) a čekám na solidní kousek. A jak to tu tak pročítám zajímalo by mě, jestli se na visko spojce dá někde vyčíst třeba rok výroby, vin… prostě něco podle čeho se dá zjistit jestli je originální nebo ne. protože podle mích zkušeností 127 000km neznamená vždy 127 000 a i tak by měla být radši KO.
Ptáme, aby mi případný prodejce nemohl tvrdit že je měněná a já jen slepě důvěřoval. Děkuji
Vážně přemýšlím o koupi freelanderu. Zatím se jen

Ptáme, aby mi případný prodejce nemohl tvrdit že je měněná a já jen slepě důvěřoval. Děkuji
- Koudy
- tel.: 608984224
- auto: D3 TDV6
- Kontaktovat uživatele:
A nejsou ve VW Haldex spojky na kardanu ?
V těch se dá olej měnit a dokonce to je i v servisním plánu při kolika km se má vyměnit...
V těch se dá olej měnit a dokonce to je i v servisním plánu při kolika km se má vyměnit...
Starý syncro od VW má visco spojku,kterou taky repasujou,haldex má až novější 4 motion.
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
O tom jsem mluvil. A co se tam leje?cyklobike píše:Starý syncro od VW má visco spojku,kterou taky repasujou,haldex má až novější 4 motion.
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chci se zeptat i přesto ,že mi auto neklade žáden odpor nefunguje mi 4+4 má to na svědomí taky visko spojka?Dík Allan