Podla mna to tiez nie je ciastka neprimerana...Acon píše:S tým môžem súhlasiť len za predpokladu, že dokážeš podobnú akciu zorganizovať za nejaký symbolický poplatok. Myslím, že tá organizácia a zabezpečenie na takej úrovni si vyžaduje nemalé náklady a poplatok 70€čok je akceptovateľný pre tých, ktorí si chcú naozaj na úrovni zajazdiť. Tak si nezajazdíš na žiadnom náhodnom stretnutí "len tak". Aj keď aj také stretnutia sú fajn a ja sa nevzdávam a stále dúfam, že sa to u mňa nejako utrasie a budem sa môcť venovať aj offroadu. Zatial len so slepou závisťou sledujem, ako si to ostatní užívajú. Posraná kríza.RisoBa píše:Do Tisovca ??
Ja určite nie , lebo tá akcia je už na môj vkus dosť skomercionalizovaná - a štartovné podla neoficilnych info je 70 euro.![]()
![]()
To radšej sa dohodnime na na nejakom stretnutí.
.
Trochu porovnanie. Prva je akcia pre kamaratov a ta druha akcia je komercna...
1. sraz na Sahare bude stat tolko, co si poviete ze sluzby Zrovna mozete navrhnut odhad ceny vy, co sa tym zaoberate.. ako napr..
- tricko
- samolepka
- stan s obcerstvenim
anebo nic?... tak potom nebude stat ucast na sraze nic...
/pre uputavku kratky, krasny, komercny film...
http://www.defender-club.cz/sahara.php
2. Jazdime na Podkarpatsku Rus... je to 5 dni jazdeni zo sprievodcom za 250 €/ auto
a mame za to
- jazdenie s povolenkou
- sprievodcu so svojim autom/zatial pokazde vozil kamosa doktora/
- naplanovanie trasy podla pocasi, stavu aut a to kazdy vecer
- sprivodca je byvaly offroad zavodnik a ma autoservis a sam je dobry mechanik...
- je to skvely chlap a zalesak/rusky moriak/, je na neho spolah-100% inteligentny ochrankar
...tos tak...