zdar chlapi, nemáte někdo podrobnou fotku přidělání hágusů vzadu u dveří? koupil jsem hágusy od lukasse a nedal mi k tomu
ty čtverečky pod ten hágus a už mi to posílám celkem dlouho,tak jestli by to nešlo udělat jinak. diky za rady.
přidělání hágusů na 3dv.
Moderátor: Safraporte
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: přidělání hágusů na 3dv.
aspoň něco díky moc, já je mam tedka přidělaný provizorně v té jedné díře jak jsou ty dva šrouby,což koukám je uplně špatně. Neví někdo kde by se dali ty dva držáky koupit?
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Normálně zavolej Lukasovi ať ti je k tomu pošle. Prostě mu párkrát zavolej. Jemu už jsou úplně na nic, když ti prodal ty hagusy. Hlavně ale nechápu proč se to nesundalo rovnou s tím. Tak se to sundavá mnohem jednodušejc. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Upřímnou soustrast ........s tím voláním Já po něm chtěl hlavní spojkový válec, všechno domluveno,podle něj aj odesláno,do dneška nemám nic a telefonátu s ním hafo !!!Řekne já vám zavolám nikdy nezavolal vždy jsem volal já a stejně to k ničemu to nebylo. Nic kůpil jsem nový.
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
To bude asi tím, že má největší vrakáč v Evropě nebo jak to tam psal...
Zato s Karlem Slámou je super dohoda a navíc jednání narovinu, žádné nesmyslné slibování. Můžu říct, že se na něho dá 100% spolehnout.
Píšu to z vlastní zkušenosti a vím když mi zavolá, že objevil auto v super stavu, tak ho ani nemusím vidět a hned můžu poslat peníze. V dnešní době jsou lidé kteří drží slovo spíše vyjímkou.

Píšu to z vlastní zkušenosti a vím když mi zavolá, že objevil auto v super stavu, tak ho ani nemusím vidět a hned můžu poslat peníze. V dnešní době jsou lidé kteří drží slovo spíše vyjímkou.

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Souhlas taky jsem od něj bral a jednání bylo přesně jak pravíš
aj s sms že zboží odeslal a měl jsem ho do 3 dnů aj se šroubama které mi slíbil.Bohužel váleček neměl, tak jsem to zkusil jinde a už nikdy víc !!A může mít vrakač s dílama aj zadarmo.

Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
jojo přesně jak píšete s karlem slámou vše ok od něj mam střechu na freečko, ale lukášovi jsem volal už mockrát a adresu mu posílal asi 20krát a furt nic, asi mi je schovává na příští rok pod stromeček