Jaguar a Land Rover oznamují začátek nové éry v ČR
Moderátor: Miky_CZ
Jaguar a Land Rover oznamují začátek nové éry v ČR
TISKOVÁ ZPRÁVA
Jaguar a Land Rover oznamují začátek nové éry v České republice
Rakouská společnost Jaguar Land Rover Austria se stala novým dovozcem stejnojmenných britských automobilových značek do Čech. Jejím cílem je kontinuální růst a posílení pozice na trhu pro distributory. Zákazníky láká na vysokou úroveň servisních služeb pro zakoupené vozy.
Praha, 22. ledna 2010: Jaguar a Land Rover - dvě z nejznámějších světových automobilových značek - se rozhodly opět dobýt český trh. Jaguar Cars Ltd. a Land Rover Ltd. získaly nového dovozce pro Českou republiku. Stala se jím jejich rakouská pobočka – „Jaguar Land Rover Austria“.
Jmenování nového národního dovozce pro český trh odráží skutečnost, že Česká republika je pro tyto dvě přední britské značky velice důležitá s potenciálem k dalšímu rozvoji a zároveň tím podtrhuje stabilitu a důvěru pro zákazníky, dealery a obchodní partnery.
Nový importér bude zodpovědný za činnosti spojené s prodejem, marketingem a poprodejními službami. To umožní společnosti Jaguar Land Rover soustředit se především na potřeby všech zúčastněných stran a zajistit zisk a postupný růst prodejní sítě. Největší důraz však Jaguar Land Rover klade na zvýšení úrovně služeb pro své zákazníky.
Síť prodejců
V současnosti je v České republice registrováno zhruba 1 600 vozů značky Jaguar a asi 6 600 Land Roverů, což ukazuje, že Češi těmto autům důvěřují. K dnešnímu dni je v Česku šest prodejců (pět z nich prodává Jaguary a Land Rovery, 1 z nich pouze Land Rovery) a tři servisní partneři Land Roveru jako partneři importéra. Někteří z nich se specializují výlučně na vozy Jaguar, či Land Rover a jiní jsou multi-franšízoví prodejci. Jaguar Land Rover je potěšen, že může oznámit následující obchodní partnery, kteří začnou poskytovat své služby ve spolupráci s novým importérem v únoru 2010 jako plně autorizovaní prodejní a/nebo servisní partneři:
Brno: CARTec motor Jaguar & Land Rover prodejna
Brno: House of England Company s.r.o. Jaguar & Land Rover prodejna
Česká Lípa: Auto-Dorda s.r.o Land Rover servis
Jihlava: Auto-Hos spol. s.r.o. Land Rover servis
PIzeň: Dajbych s.r.o. Land Rover prodejna
Praha/Průhonice: A. Charouz Motors s.r.o, Průhonice Jaguar & Land Rover prodejna
Praha/Karlin: A. Charouz Motors s.r.o, Praha Jaguar & Land Rover prodejna
Vrchlabí: Libor Mejznar Land Rover servis
Zlín: Roko Motors Jaguar & Land Rover prodejna
Tito partneři disponují také servisem.
Firma Jaguar Land Rover Austria chce svým zákazníkům nabídnout příjemné prodejní prostředí a služby v celé České republice, proto v budoucnu plánuje otevřít ještě více showroomů.
Jaguar Land Rover jedná stále s dalšími zájemci z celé republiky, například nyní se vedou jednání o obchodním zastoupení v Ostravě, které by mělo být oznámeno následně.
...............................................................
Za HOUSE OF ENGLAND
Lenka Polanová
marketing manager
Jaguar a Land Rover oznamují začátek nové éry v České republice
Rakouská společnost Jaguar Land Rover Austria se stala novým dovozcem stejnojmenných britských automobilových značek do Čech. Jejím cílem je kontinuální růst a posílení pozice na trhu pro distributory. Zákazníky láká na vysokou úroveň servisních služeb pro zakoupené vozy.
Praha, 22. ledna 2010: Jaguar a Land Rover - dvě z nejznámějších světových automobilových značek - se rozhodly opět dobýt český trh. Jaguar Cars Ltd. a Land Rover Ltd. získaly nového dovozce pro Českou republiku. Stala se jím jejich rakouská pobočka – „Jaguar Land Rover Austria“.
Jmenování nového národního dovozce pro český trh odráží skutečnost, že Česká republika je pro tyto dvě přední britské značky velice důležitá s potenciálem k dalšímu rozvoji a zároveň tím podtrhuje stabilitu a důvěru pro zákazníky, dealery a obchodní partnery.
Nový importér bude zodpovědný za činnosti spojené s prodejem, marketingem a poprodejními službami. To umožní společnosti Jaguar Land Rover soustředit se především na potřeby všech zúčastněných stran a zajistit zisk a postupný růst prodejní sítě. Největší důraz však Jaguar Land Rover klade na zvýšení úrovně služeb pro své zákazníky.
Síť prodejců
V současnosti je v České republice registrováno zhruba 1 600 vozů značky Jaguar a asi 6 600 Land Roverů, což ukazuje, že Češi těmto autům důvěřují. K dnešnímu dni je v Česku šest prodejců (pět z nich prodává Jaguary a Land Rovery, 1 z nich pouze Land Rovery) a tři servisní partneři Land Roveru jako partneři importéra. Někteří z nich se specializují výlučně na vozy Jaguar, či Land Rover a jiní jsou multi-franšízoví prodejci. Jaguar Land Rover je potěšen, že může oznámit následující obchodní partnery, kteří začnou poskytovat své služby ve spolupráci s novým importérem v únoru 2010 jako plně autorizovaní prodejní a/nebo servisní partneři:
Brno: CARTec motor Jaguar & Land Rover prodejna
Brno: House of England Company s.r.o. Jaguar & Land Rover prodejna
Česká Lípa: Auto-Dorda s.r.o Land Rover servis
Jihlava: Auto-Hos spol. s.r.o. Land Rover servis
PIzeň: Dajbych s.r.o. Land Rover prodejna
Praha/Průhonice: A. Charouz Motors s.r.o, Průhonice Jaguar & Land Rover prodejna
Praha/Karlin: A. Charouz Motors s.r.o, Praha Jaguar & Land Rover prodejna
Vrchlabí: Libor Mejznar Land Rover servis
Zlín: Roko Motors Jaguar & Land Rover prodejna
Tito partneři disponují také servisem.
Firma Jaguar Land Rover Austria chce svým zákazníkům nabídnout příjemné prodejní prostředí a služby v celé České republice, proto v budoucnu plánuje otevřít ještě více showroomů.
Jaguar Land Rover jedná stále s dalšími zájemci z celé republiky, například nyní se vedou jednání o obchodním zastoupení v Ostravě, které by mělo být oznámeno následně.
...............................................................
Za HOUSE OF ENGLAND
Lenka Polanová
marketing manager
Naposledy upravil(a) HoE dne 24 led 2010 13:17, celkem upraveno 1 x.
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaguar a Land Rover oznamují začátek nové éry v ČR
a co LR v Ostrave? Ti nejsou autorizovani???
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
stan píše:a co LR v Ostrave? Ti nejsou autorizovani???
Diť to píše na konci ....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
aha jo, sorry, nejak jsem to prehledl (spise nedocetl...) 

Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo

-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Do teť to nešlo a od teť to půjde?
...připomíná mi to rok 89-90 kdy člen KSC převlékl kabát a šel do OF.

...připomíná mi to rok 89-90 kdy člen KSC převlékl kabát a šel do OF.

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- RudaK
Luboš M. píše:Do teť to nešlo a od teť to půjde?![]()
...připomíná mi to rok 89-90 kdy člen KSC převlékl kabát a šel do OF.![]()

p.s. takzvaný volební guláš ( aby jsme se s něho nepo.... )
Ještě ani nestačili ukázat, co v nich je, a už je předem zatracuješ .....Luboš M. píše:Do teť to nešlo a od teť to půjde?![]()
...připomíná mi to rok 89-90 kdy člen KSC převlékl kabát a šel do OF.![]()

Dejme jim jejich 100 dnů, sezbírejme zkušenosti, a pak je zdrbejme , pokud si to zaslouží, anebo pochvalme ....
LR DISCOVERY 3 2,7HSE (prodaná kamarádovi)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)
Už o tom píšou i na http://www.novinky.cz/auto/190093-jagua ... vozce.html
Nejsem si jistej, jak si u Charouze poradí se staršími auty - bral bych to, kdybych měl novýho defíka s motorem od Fordu
Nejsem si jistej, jak si u Charouze poradí se staršími auty - bral bych to, kdybych měl novýho defíka s motorem od Fordu
Technologie pro zahradní jezírka
- Mešky
- tel.: 602465066
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím do Reichu pro origo díly a nemůžu říct půl slova, ochota, rozumí tomu, dobrý ceny.
Defender 90, 110, 130 Camper , Discovery Camel Trophy , RR TDV8 3,6 , Serie III FFR
http://www.automeskan.cz
http://www.penzion-mlaka.cz
http://www.automeskan.cz
http://www.penzion-mlaka.cz
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Servis u nových vozů se už nedělá tak často jako u starejch aut, kdy se chodilo po 10 či 30ti tkm, takže spíš budou muset vydělávat na cenách doplňků a samotných aut. Nechal jsem si už nezávazně spočítat cenu nové Discovery 4 v Německu. Zatím u třech prodejců. Mají ceny dost podobný, rozdíl v řádu jednoho tisíce eur. Jaká bude cena v Česku mě ale pochopiteně zajímá především. Líbilo se mi profesionální jednání ze strany Roko Motor ve Zlíně ale i příjemný a kompetentní pokec v Ostravě. Rozhodující však pro mě bude samozřejmě výsledná cena auta, protože D4 je prostě ranec peněz a ani vlastně na tuty nevím, jestli se nakonec zblázním a vyhodím tolik peněz za auto na ježdění po louce...
. Na servis potom můžu jezdit kam se mi zachce a protože jsem často v zahraničí, klidně budu servisovat i venku. Jak tak v předešlým příspěvku koukám na počet prodejců v česku, doufám, že si budou alespoň trochu konkurovat a boj o zákazníka nebude jenom o pomluvách konkurence. Čeští prodejci, jakožto rakouská prodloužená ruka budou dle mého očekávání o dost dražší než němci. Rozdíl rakouských a německých cen byl vždycky ve prospěch německa docela značný i přes výmluvu rakušáků na jejich větší DPH-MwSt. Tak se nechme překvapit...když už dělaj za stejný peníze jako D4 i Porsche Cayenne diesel, máme se na na našich silnicích určitě ještě na co těšit.... 

Tak já jsem chtěl nejdříve dělat garančku ve Vídni.... a je to tak na 50%, pak Vrchlabí a nakonec HoE ( jako návrat zpět ).
Ještě se budu rozhodovat. Ale přiznám se, že HoE v Brně je nejblíže, auto máme od A.M.T. a bylo to tam celkem dobrý. Třeba teď zjistím, že jsou ještě lepší a není co řešit.
Ještě se budu rozhodovat. Ale přiznám se, že HoE v Brně je nejblíže, auto máme od A.M.T. a bylo to tam celkem dobrý. Třeba teď zjistím, že jsou ještě lepší a není co řešit.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- RudaK
Ještě sem se nepotkal s nepříjemným jednáním. A to sem se stavoval i v bývalém A.M.T. Praha ( na který někteří
) , sice jen pro filtry,který sem zapoměl doma před Marokem ( stejně sem je nepoužil ) a i tak sem měl dobrý pocit a byl spokojen
. Všude dobře , doma nejlíp a proto servis nebudu měnit ( není proč ) 
p.s. i když někteří říkají : všude dobře,tak co doma
ale to je jiná kapitola . Primárně sem D III do terénu nekupoval,ale co už včil,když umí 

p.s. i když někteří říkají : všude dobře,tak co doma

Pánové - nevíte tady někdo jakej web má ten Charouz v Průhonicích? A vlastně vůbec kontakty na ně? Mám pocit, že je to nejlíp utajenej dealer a servis Land Roveru na světě.
- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
Tak Ostrava ještě není autorizovaná? To se divím.... Ale jinak mají profesionální přístup.Nemůžu si na ně stěžovat a doufám, že už brzy budou mít tu autorizaci.Zdarec.
- Roger
- tel.: 608464777
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Teda Rudo, sry. To, ze sis koupil v AMT filtry te neopravnuje tvrdit, ze byli OK. Promin za ten ton, ale ja sem si tam koupil auto a co jsem zazil bych nikomu nepral. Nebudu se tady dlouze rozepisovat, neb se to uz nekolikrat resilo. Jen tak mimochodem si za ty filtry zaplatil minimalne o 100% vic, nez by te vysly z Anglie vcetne postovnyho.RudaK píše:Ještě sem se nepotkal s nepříjemným jednáním. A to sem se stavoval i v bývalém A.M.T. Praha ( na který někteří) , sice jen pro filtry,který sem zapoměl doma před Marokem ( stejně sem je nepoužil ) a i tak sem měl dobrý pocit a byl spokojen
. Všude dobře , doma nejlíp a proto servis nebudu měnit ( není proč )
p.s. i když někteří říkají : všude dobře,tak co domaale to je jiná kapitola . Primárně sem D III do terénu nekupoval,ale co už včil,když umí
Me to prijde to same, jako kdyz nekdo dneska rekne: Vzdyt vono se za tech komunistu nezilo tak spatne.
Land Rover 90
- RudaK
To sme si nerozuměli
Já psal,že sem se tam stavil a neměl při tom špatný pocit . Nic sem nereklamoval .Řekni mi jeden případ,kdy byl prodejce nepříjemný jen když si něco kupoval. 
p.s. nesnažím se hodnotit,jak jednali s tebou nebo jinýma,já přišel a dostal to co sem chtěl bez problému

p.s. nesnažím se hodnotit,jak jednali s tebou nebo jinýma,já přišel a dostal to co sem chtěl bez problému
- Roger
- tel.: 608464777
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Prodejce naopak byl jeden z nejlepsich, jakeho jsem kdy poznal. Promin, ale ja sem na ne jeste tak nasranej, ze jenom pri vysloveni jejich jmena mam oci do ruda(K).RudaK píše:To sme si nerozuměliJá psal,že sem se tam stavil a neměl při tom špatný pocit . Nic sem nereklamoval .Řekni mi jeden případ,kdy byl prodejce nepříjemný jen když si něco kupoval.

Land Rover 90
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Tak jsem koukal co všechno Charouz nabízí a nestačím se divit
http://www.jaguar-landrover-praha.cz/produkty" onclick="window.open(this.href);return false;
Krom nálepek, tam má těch ptákovinek docela dost.

http://www.jaguar-landrover-praha.cz/produkty" onclick="window.open(this.href);return false;
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Tomas K (tkala)
Odkud já ten sortiment jenom znám?BeerRudolf píše:Tak jsem koukal co všechno Charouz nabízí a nestačím se divit![]()

Tom
Je to jasný - Rover koupil Charouze 

Technologie pro zahradní jezírka