Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Lanďáci zdravíte se?
dneska kolem jedenácté dopoledne v ostravě kunčičkách byl za mnou hezký def (já jel dědkem bo nic jiného jsem nastartoval ) někdo vodcamcaď ?
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
wille ja sem si musel prodlouzit vikend u pritelkyne:-D nastartoval sem az vcera s pomoci fenu
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
no a co myslíš že já? žhavení nefunguje ale když to hezky nahřeju horkovzdušnou pistolí tak hezky naskočíMiky_CZ píše:wille ja sem si musel prodlouzit vikend u pritelkyne:-D nastartoval sem az vcera s pomoci fenu

- Radim Ptáček
- tel.: 777939690
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
No, já si dal v loni po dovozu Free ze Států novou pořádnou baterku ... a vše startuje úplně v pohodě i při mínus 22. Odzkoušeno v Beskydech po mrazivé noci. Teda jezdím na benzin, tak mám ty starty asi jednodušší ...
Kluci, tak jám mám nové D4 a vážně, ale opravdu, zdravím každýho se zeleným oválem na kapotě. Někdy to dokonce dotáhnu tak daleko, že potkám-li na silnici LR jakéhokoli typu, v klidu se za něj zavěsím a jedu s ním kam to jde. Nevím proč, ale tohle mě baví 

- Radim Ptáček
- Kontaktovat uživatele:
Aaaaa, tak tos byl dneska ty. Že ty ses dneska na mně přilepil v Ostravě, stíhal si mne po Rudné a málem si za mnou vjel i do garáže??? 

Dneska jsem se přilepil na jednu vysokou blondýnu v RR, která na to dupla uprostřed křižovatky, protože zapomněla odbočit, a chtěla začít couvat!!! A já si při tom málem překous jazyk a sluneční clonu mám ještě pořád otlačenou na čele
Už se za nikoho nebudu věsit.

- Radim Ptáček
- Kontaktovat uživatele:
Včera tmavé Free I v Ostravě kousek od Krajského úřadu někdy okolo poledne. Za volantem vychechtaný řidič, který se třásl evidentně touhou zdravit všechny projíždějící LR. Někdo z tudyma?
Čtvrtek Beroun, jel jsem s LR90 a zdravil DI s rámem vepředu, pán nechápal co se děje..., už ani nevím kdy naposledy na pozdrav někdo reagoval...
Country boy...
- Kawa12
- auto: rezinka 88,LC V8
- Kontaktovat uživatele:
Dnes,pátek Praha-Stará pošta kruháč tušim RRC rampa na střeše já černej Defík,někdo odsud??
dneska (pátek) jsem na D1 něco kolem 50týho killometru směrem na Prahu v 17hod potkal Disco alá camel trophy....někdo odsud ?
já jsem si zrovna uháněl dodávkou pro zahrádku na tu mou D300... tak jsem se mohl pokochat pohledem na Rosiho Defíka.... také moc pěkný kousek..
a abych to měl při cestě, tak jsem si ještě skočil koupit baterku, abych v týhle hrozný zimě nastartoval... a už tam taky je... optima 75Ah... a startuje jak víno 

Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
tak sem včera u pana Elčknera narazil na tohohle fešaka čipak je ? někdo mistni? vypadalo to že mu dělal novy tlumiče vzadu(svitily novotou) 

- Přílohy
-
- BILD0024.JPG (105.1 KiB) Zobrazeno 3966 x
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
Kohopak jsem potkal včera odpoledne stát u zastávky u Vojenské nemocnice ve Střešovicích?
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
V pátek jsem potkal majitele D.III na letišti v Přerově. Jen jsme prohodili pár slov, byl jsem tam pracovně....

Discovery je životní styl.
- Lee
- auto: Discovery I
- Kontaktovat uživatele:
Včera kousek před Tachovem sem potkal DiscoII já jel s DiscoI že by někdo místní?! 

- faethor
- tel.: 607140385
- auto: Discovery1,Defender
Tak jsem dneska jel s Disco 1 od Poděbrad na Chlumec, zdravila mě Disco 2.
Disco I, se kterým jezdí táta.
Defender 110
RRC 76 v čekající renovaci
Defender 110
RRC 76 v čekající renovaci
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
čí je tento krasavec?
Pátek Praha 1 - Národní
H.
Pátek Praha 1 - Národní
H.
- Přílohy
-
- Obraz021.jpg (76.98 KiB) Zobrazeno 3598 x
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
To byl krrtek, viz. Neklanova fotka z novorocni vyjizdky:

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
zdravím stříbrnou D3 co dneska večer jela z jižní spojky po D1 směr Brno 

Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
Kdo jel dnes ve dvě odpoledne mezi Olomoucí a štenberkem v Defu 110 ? Krásně zdravil a já stihl jen pozdravit rukou ve stříbrné D3.
Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.