Old Black píše:To je fakt, brzy bude Valentin!![]()
Rudo, zkus vyfotit toto:

Moderátor: Miky_CZ
Old Black píše:To je fakt, brzy bude Valentin!![]()
Rudo, zkus vyfotit toto:
Old Black píše:To je fakt, ale stejně nikam nejezdí! Kdo ví, jestli pojede alespoň na tu zabíjačku
MadTom píše:Rudo,
přiznej se že máš strach z toho že by si tě spletli a použili i na tebe horkou vodu a kalafunu?
Neklan píše:Nikon má skvělá skla, také je mám rád a používám je, ale tvrdit, že jsou to ta nejlepší. Nevím, ono je otázka, co to je vůbec nejlepší sklo. Myslím, že pro každé použití a kategorii foťáku platí trochu jiné požadavky. Jinak Nikon, má docela dobré objektivy za slušnou cenu. Kolem 15-ti tisíc jsou objektivy, které se kvalitou můžou rovnat o dost dražším Canonům. Ale těla má Nikon poslední dobou ve srovnání s konkurencí dost drahá.
Jo a ten setový objektiv jsi neměl ani reklamovat, ale rovnou zahodit, tady nezáleží na značce, všechny základní setové objektivy u amatérských zrcadlovek stojí za houby a nemá cenu za ně utrácet ani ty 4 a půl tisíce, co stojí.
kudrnac píše:Mám Nikona D 70 chtěl bych přejít na 300 ale ta potvora pořád fotí a to má nacvakané už 50000 snímků a uzávěrka jede jak divá. Objektiv mám Nikon 18-200 a pokud někomu klekl základní objektiv 18-70 tak mu ho klidně pustím. Chtěl bych nějaký dlouhý objektiv ale odrazuje mě clonová čísla a potom cena.
Měl jsem na mysli D300S, sorry za dezinfomaci. Jak ho mám, tak jsem si neuvědomil, že jde koupit i D300 bez S. Nicméně ta se přestala vyrábět loni na podzim, takže pokud ji někdo nabízí, tak jedině ze svých starých zásob.Neklan píše:D300 video ještě neumí, ale D300S už ano. Co se 18-70 objektivu týká - za ty prachy je to fakt skvělé sklo, opticky rozhodně lepší, než ten 18-200. Do tak velkého rozsahu zoomu bych nikdy nešel.