I.
Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- IvanM
- tel.: 603158801
- auto: DEF110
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lanďáci zdravíte se?
Taky jsem si do teď myslel jak mě všichni zdraví jen rukou, ale oni si jen krejou oči, jak na ně blikám výchovnejma...
I.
I.
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny
U nás v Prostějově znám zdraví jen každá disco ze seloutcké ulice kde stává i dodge nitro, 300stovka stříbrná s pevnostňákem,tmavě modra td5 s pevnostňákem a RR černej z držovic jinak nový disca jako DIII,freelandery atd. nemá cenu to jsou jen lidi kteří ví že to má volant a jinak neví co to znamená mít ve znaku zelenej ovál. 
Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Teda,Tebe to muselo tak rozčílit,že pochopit z Tvého příspěvku,kdo vlastně zdraví je celkem dost těžký.A myslím,že i zde na fóru je spousta majitelů Disco 3 a Free,co by s Tebou ohledně Tvého pohledu na ně moc nesouhlasiliDiscovery1 píše:Zdravím všechnyU nás v Prostějově znám zdraví jen každá disco ze seloutcké ulice kde stává i dodge nitro, 300stovka stříbrná s pevnostňákem,tmavě modra td5 s pevnostňákem a RR černej z držovic jinak nový disca jako DIII,freelandery atd. nemá cenu to jsou jen lidi kteří ví že to má volant a jinak neví co to znamená mít ve znaku zelenej ovál.
Jsem rozhodně jedním z nich
- Radim Ptáček
- tel.: 777939690
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, Brubo, dobrá to řeč ...
- Radim Ptáček
- Kontaktovat uživatele:
Já se ale klucííí hlavně těším, až někoho z Vás potkám někde v terénu nebo na expedici. Tam si protijedoucí mávnou nebo zastaví na kus řeči, ať mají ve znaku cokoli.
Mimochodem. Mé první blízké setkání s LR bylo v roce 1990, když jsem přecházel Pyreneje přes kopce od Středozemního moře do Andory. Na cestě, kde i kamzící mají co dělat, jsem spíše s humorem stopařsky mávl na plně naloženého defíka. Jeho gesto za čelní sklem říkalo "jestli chceš, tak jedině na střechu". A tak jsem na střechu defa popojel asi 10 horských kiláků a dodnes to patří k mým nejsilnějším stopařským zážitkům ...
Mimochodem. Mé první blízké setkání s LR bylo v roce 1990, když jsem přecházel Pyreneje přes kopce od Středozemního moře do Andory. Na cestě, kde i kamzící mají co dělat, jsem spíše s humorem stopařsky mávl na plně naloženého defíka. Jeho gesto za čelní sklem říkalo "jestli chceš, tak jedině na střechu". A tak jsem na střechu defa popojel asi 10 horských kiláků a dodnes to patří k mým nejsilnějším stopařským zážitkům ...
Tipuju, že to byla licenční Santana, ale je to vlastně jedno 
Discovery je životní styl.
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsi prehnalDiscovery1 píše:..freelandery atd. nemá cenu to jsou jen lidi kteří ví že to má volant a jinak neví co to znamená mít ve znaku zelenej ovál.
Free Td4 2004 HSE automat
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
- Radim Ptáček
- Kontaktovat uživatele:
Dobře tedy, na příštím srazu koupíš jednu rundu piv a bude odpuštěno ... 
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se pěkně pozdravil s MadTom em cestou z chaty a dnes jsem viděl v Šumperku na křižovatce forest a,ale on asi mě ne.
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Zdravim vždycky, bohužel málo kdy mi někdo odpoví, většinou maj jen výraz typu - ježiš blondcka ve velkym autě 
http://tl1000s.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
myslivec DII
- auto: 1x DII 1xDI 300tdi
Já zdavím každýho LR,ale někteří majitelé tak zvaných leštěnek nezdaví.Je to škoda...
Discovery II TD 5, Discovery 300 TDI
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Discovery1 píše:Zdravím všechnyU nás v Prostějově znám zdraví jen každá disco ze seloutcké ulice kde stává i dodge nitro,
No a včera...v neděli jsme odpoledne na dálnici Brno-Vyškov předjížděli zelenýho Defíka, přibrzdili a pozdravili. Jestli to byl někdo z fóra nevím, ale usmál se a odpověděl. Jeli jsme z Třeboně s D2 a motovlekem s naloženým malým GéeSem....kdyby něco...
Dneska při výjezdu z Jesenice směrem na Prahu. Pravda, mávnul jsem na poslední chvíli, ale za to zelený Def, co jel naproti se vůbec nenamáhal. Že by už ani Defendery (a nebyl to ČEZ ani vojáci) nezdravili?

Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
Kterej pacient dneska stál na světlech na I.P.Pavlova s krátkou plachtovou serii??
Taková světlá. Jsem byl pěšec tak jsem nemával abych nevypadal jak magor 
Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
servisuje http://www.OWR.cz
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, včera musely být skvrny na slunci. Dva defíci mi ani nemávliNeklan píše:Dneska při výjezdu z Jesenice směrem na Prahu. Pravda, mávnul jsem na poslední chvíli, ale za to zelený Def, co jel naproti se vůbec nenamáhal. Že by už ani Defendery (a nebyl to ČEZ ani vojáci) nezdravili?![]()
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
dneska ráno parkovala na Jiřího z Poděbrad expediční Diskoška, někdo odsud? SPZ měla tuším 4Bněco...
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to jsem já, přímo tam bydlím 
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
ha tak to jsi tyyorkin píše:Jj, to jsem já, přímo tam bydlím
jinak dalsi disco stoji casto o kus vys smerem na floru a druha za rohem v krizkovskeho.. asi tam mate nejaky hnizdo nebo co
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Jj, vínová dvojka se šnorchlem směrem na Floru a šedá jednička se stejnou markýzou jako mám já (a kvazi camel zahrádkou) za rohem
. Aspoň ta jednička má podle mě i nálepku fora. Ale stejně majitele neznám, ba dokonce jsem je ještě nikdy nepotkal za volantem, abychom se mohli pozdravit :-/. Dole na Vinohradské jsem ale párkrát potkal šedého defíka (nejspíš s pumou) s takovým pěkným blonďatým stvořením za volantem, čípak to je žena
? Na Míráku je ještě pěkný defík a u Ministerstva spravedlnosti parkuje většinou na střídačku D1, RRC a žlutý mini, není to nějaký pacient odsuď?
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5