shanim hodiny
Moderátor: Safraporte
shanim hodiny
zdravím,
mam prosbu shanim touto cestou tento display.nejak prestal fungovat ukazatel cislic.display je jen podsvicen a nic neukazuje.nevim kde je problem.pokud by nekdo vedel muzete mi pisnout nebo pokud nekdo ma muzete nabidnout (prosim s cenou).posilam foto o co mi vlastne jde dekuji Jirka
Jinak je to super forum. jsem novacek (2 dny)a dozvedel jsem se tolik podstatnych veci jako nikde jinde.Jsem velice rad ze to tady takto funguje a radite si mezi sebou.
LR 1,8i 1998
mam prosbu shanim touto cestou tento display.nejak prestal fungovat ukazatel cislic.display je jen podsvicen a nic neukazuje.nevim kde je problem.pokud by nekdo vedel muzete mi pisnout nebo pokud nekdo ma muzete nabidnout (prosim s cenou).posilam foto o co mi vlastne jde dekuji Jirka
Jinak je to super forum. jsem novacek (2 dny)a dozvedel jsem se tolik podstatnych veci jako nikde jinde.Jsem velice rad ze to tady takto funguje a radite si mezi sebou.
LR 1,8i 1998
Re: shanim hodiny
Čaues, nám to taky nefunguje od doby co jsme to koupily a máme stejný problém akorát sme ho zatím neřešilyjiří Krčmář píše:zdravím,
LR 1,8i 1998

alebo skus tu, len neviem co za ne bude chciet
http://www.dobrakoupe.cz/land-rover/lan ... Car=103565
http://www.dobrakoupe.cz/land-rover/lan ... Car=103565
Také jsem měl display slepý. Objednal a koupil jsem ho u www.britishcars.cz Objednával jsem e-mailem britishcars@britishcars.cz (Jan Mihaliček). Cena 4.200,-.
Oprava vadného displeje
Zdravím všechny, celkem pravidelně čtu příspěvky a dozvěděl jsem se i spoustu užitečných informací. Dnes poprvé se účastním aktivně. Koupil jsem staršího LR Freelander 1.8 benzin a na displeji se zobrazovaly jen asi dvě čárky. Někde na Netu jsem našel adresu na opravy displejů, vše dohodl mailem, displej vymontoval, zaslal poštou a za týden ho měl zpátky opravený. Snad vyměněný za nový? Stálo to kolem 1000.-Kč i s poštovným a déle než rok mi slouží k úplné spokojenosti. Ještě to nejdůležitější, adresa:Autorádia Červenka, Janovská 368, 109 00 Praha 10
e-mail:Autorádia [xunlock@seznam.cz] Pán říkal, že to byl první opravovaný displej na LR, ale poradil si. Pomohl mi rychle a kvalitně, proto ho doporučuji. Snad pomůže i některým z Vás? Nebo lépe, dalším z nás?[/url]
e-mail:Autorádia [xunlock@seznam.cz] Pán říkal, že to byl první opravovaný displej na LR, ale poradil si. Pomohl mi rychle a kvalitně, proto ho doporučuji. Snad pomůže i některým z Vás? Nebo lépe, dalším z nás?[/url]
Ahoj všem,měl jsem ten samý problem ale opravit to mužete i samy doma.Jinak v cartec brno stojí nový kolem 1000.Ale teď k opravě,když to rozděláte najdete v utrobách displei od kterého vede "igelitoví"pásek s kontakty na tišták a ten je přitlačován pěnovou "hadičkou,O kroužkem" nebo jak chcete a ta je většinou vymačkaná.Nahradil jsem ji gum.O krožkem silnějšího pruměru kontakty jsem dal oproti sobě(opatrně a pokuď možno přesně) a jede to jako nové.Žárovku s patici jsem zaměnil s palubní kontrolkou z jiného auta.Jde to ale opatrně....
Mam ten istý problém , ako sa tu popisuje - hodiny som vybral, rozobral a zistil, že ten vodivý pásik je úplne odpadnutý z kontaktov na plošáku a je dosť zničený,ošúchaný - neviem, či sa bude dať ešte pripojiť tak, aby fungovali všetky číslice. Čo všetko vlastne hodiny zobrazujú, pretože sa mi zdajú byť dosti drahé, keby mali ukazovať len čas.Na Ebay som ich našiel okolo od 1 do 100 Eur. To je celkom slušná cena.
V tom Cartec Brno predávajú celé nové dispeje aj s tým pásikom?
Dakujem za rady
V tom Cartec Brno predávajú celé nové dispeje aj s tým pásikom?
Dakujem za rady
JURAJ
Číslicový displej hodin se rozsvítí po zapnutí zapalování.Po zapnutí světlometů se jeho osvětlení přitlumí pro noční kontrast.Tlačítkem hodin 'H'a tlačítkem minut 'M'se hodiny seřizují.Stisknete-li obě tlačítka součastně,přepnete formát časového údaje (12 nebo 24 hodin).Tak takhle je to doslovně popsané v manuálu - HODINY.Tak já tedy nevím jestli to má ještě jinou funkci protože mi nefungovalo orig.LR radio a v servisu mi řekli,že se to kóduje přes ten displej ten mi ale taky nejde,má to vůbec něco společného?
Re: shanim hodiny
cau Petr taky novacek ty hodiny jsou na prodej na netu ale stoji 35OO
tak to asi nikdo nekupuje
tak to asi nikdo nekupuje
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Presne ako pise Ferro, je tam paskovy vodic ktory ma na plosaku slaby pritlak a tym vadny kontakt. Riesil som to hned na zaciatku ako som kupil auto. Az mi je luto kolko su ludia ochotny vyvalit penazi za taku prkotinu. A seru ma "odbornici" co dokazu vypytat 8tis od laika.
Na starsich modeloch tam boli len hodiny, neskor tam dali aj display autoradia. Je to jedna z typickych zavad Free.
Na starsich modeloch tam boli len hodiny, neskor tam dali aj display autoradia. Je to jedna z typickych zavad Free.
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Displey
tady je nový, ale je to raketa
http://www.landrover-czech.com/?p=produ ... Freelander
http://www.landrover-czech.com/?p=produ ... Freelander