sklopenie spetnych zrkadiel.
Moderátor: Safraporte
sklopenie spetnych zrkadiel.
čawte. dajú sa na free. r.v.99 sklopiť spätne zrkadla?? lebo moje nejak neidú a nechcem to nejak ulomiť. ďakujem za info.
Freelander 1.8 16V r.v. 1999 LPG
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Re: sklopenie spetnych zrkadiel.
no měli by jít měli by být stejné jako u mého 2003 stříkni si tam do kloubu nejdřív nějaké mazadlo a nech to chvilku pusobit 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Že jdou sklopit? Řekni to mému levému zrcátku, se kterým jsem se musel po návštěvě myčky rozloučit... 

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
no já každé 3 měsíce všechno prostříknu ( sklápění, zámky, pasnty stahovačky .....) WD 40 a jde to jak po másle 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
No já pochybuji ,že jdou sklopit.Mám r.v.99 DI a díky myčce mám taky jedno ze zrcátek v pr... 

Urcite sa nedaju sklapat.
A do akych umyvaciek to chodite, ked vam senzor nezaregistruje zrkadlo? Ja chodievam do umyvacky pravidelne a nikdy sa nic nestalo.
A do akych umyvaciek to chodite, ked vam senzor nezaregistruje zrkadlo? Ja chodievam do umyvacky pravidelne a nikdy sa nic nestalo.
Freelander 2.0 Di, rv. 1999, 5 dv.
Sklopná zrcátka se začala montovat až později, tuším že od modelů 2001. Starší byla pevná. Možná jdou nahradit ty starší těmi novějšími sklopnými, ale aby tam nebyla nějaká kulišárna... 

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
jo to je možné já mám tedy 2003 sklopné jak to bylo před tím opreavdu nevím 

Starší typy jsou taky sklopné, ale jenom jednou 

Zdarec,
já mám Free 1999 a určitě mám sklopné levé zrcátko a to i vícekrát - vyzkoušel jsem to v leso o strom na úzké cestě, prostě jsem pomaličku jel a zrcátko se přizpůsobilo, pravé nevím, to zkusím teda raději nejřív rukou...
Vlastně mě ani nenapadlo, že by to mělo být jinka
já mám Free 1999 a určitě mám sklopné levé zrcátko a to i vícekrát - vyzkoušel jsem to v leso o strom na úzké cestě, prostě jsem pomaličku jel a zrcátko se přizpůsobilo, pravé nevím, to zkusím teda raději nejřív rukou...
Vlastně mě ani nenapadlo, že by to mělo být jinka

No já mám r.v. 2000 a zrcátka se sice sklopí, ale nedrží. Prostě když s ním někde chytnu, tak se sklopí a pak se vrátí do původní polohy.
Free 1.8, 5dv, r.v. 2000
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Do 2001 byla zrcátka jenom pruzná na takovém peru, ale přiklopit aby držela přiklopená nešla. O rv 2001 jsou zrcátka normálně přiklápěcí a už z nich neupadávají ty přední plasty. Ty starší zrcátka jsou záměnná za ty novější. Všechno sedí včetně el. konektoru. Jen u některých starších modelů Free se musí o trochu zvětšit dírka, kterou je to zrcátko přichycené. Je to jenom provrtat (zvětšit) díru, myslím že z 10ky na 12ku.
Tvar i sklíčka jsou stejná.
K
Tvar i sklíčka jsou stejná.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe