tady - Tak se předvedte se s vím LRtomáš štěpnička píše:a kde to běží? ...nějak jsem na to nenarazil

tady - Tak se předvedte se s vím LRtomáš štěpnička píše:a kde to běží? ...nějak jsem na to nenarazil
Nečteš nevíš... Jen reprodukuju svoje poznatky získasné prakticky + teoretickyHonzan píše:taky se omlouvam za offtop a rosimu, ale nemuzu jinak: A ze jsi s nima podhustenyma neco v terenu najel...vzhledem k tomu ze jsi nejezdil ani bfg at je to opravdu troufale tvrzeni...
![]()
HARosi píše:Nečteš nevíš... Jen reprodukuju svoje poznatky získasné prakticky + teoretickyHonzan píše:taky se omlouvam za offtop a rosimu, ale nemuzu jinak: A ze jsi s nima podhustenyma neco v terenu najel...vzhledem k tomu ze jsi nejezdil ani bfg at je to opravdu troufale tvrzeni...
![]()
Nehodnotím AT BFG ale ty co mám na autě. Třeba se tu ozve skutečně nejaký odborník, což ani ty ani já jednoznačně nejsme a přidá svoje. Nemám chuť ani čas na flame. Každopádně min. celý loňsko kde ty na MT tak tam já na AT Black Star jsem projel
![]()
Neříkám, že BFG nejsou dobrý - říkám jen že nejsou jediný. Nemám rád uniformy...
Rosi, to jsou kámoši co?Rosi píše:Je to sice bezpředmětná debata o ... proste borec s MT 33" a 3 špérama vytáhl ubohýho defíka na AT 31", vysícího na difu.
Sice si nemyslím, že to souvisí s předchozím tematem, ale když vám to udělá radost.
Bylo tam sice několik pasáží, kde jsem ani vínovýho ani stříbrnýho defa za sebou projet neviděl, ale to není podstatný, jak říkám
Každopádně poučení pro nezasvěcenýho čitatele - kup si velký kola, nebudeš viset na břichu
Mám je, ale zatím bez zimních zkušenosti. Pořád se spravujeJenda píše:Tak hosi pochlubte se zkusenostmi s novymi BfG KM2 za soucasnych snehovych podminek.
Spis by me zajimali nazory tech co predtim jezdili prechozi BfG MT ,nez tech co jsou to jejich prvni MT.Omlouvam se a nechci se nikoho dotknout,jen me zajima jestli se vazne povedli a nebo je v nich minimalni rozdil.O tom ze jsou mene hlucny uz od nekoho vim ale protoze predtim jezdil giganticky rozmer,neni se cemu divit ze uzoffka stichlaJe taky jasny ze pristi zima na KM2 tech co je maji letos nove bude taky o necem jinem(zaobli se) ale stejne me to zajima.
Dik za nazory, Honza