loziska IRD
Moderátor: Safraporte
loziska IRD
zdravim, je tu niekto kto osobne menil loziska do IRD-freelander?
Re: loziska IRD
čau o IRD je tady psaný mnogo a dokonce aji tady je někde odkaz na you tube jek je natočenej mechos co krok za krokem to popisuje a zároven dělá
Já osobně to nedělal, ale nechal jsem si to dělat. Co jsem tak vyrozumněl, tak není ani tak problém vyměnit ložiska, jako si poradit s olejovým chladičem. Může se při sundavání poškodit. Pohledej tu na fóru, a najdeš toho správného člověka 

- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Ano, menil som, co potrebujes?lesnik píše:zdravim, je tu niekto kto osobne menil loziska do IRD-freelander?
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Já to dělal taky, ale je to už rok.lesnik píše:zdravim, je tu niekto kto osobne menil loziska do IRD-freelander?
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
mne to robili pred nedavnom v servise a vysledok nieje velmi dobry, lebo mi stale nieco hucí. ide o taky valivy hluk. mozno budete vediet poradit co to moze byt. robi to aj pri jazde bez kardanu. nalial som tam aj prisadu do prevodovky znacky STP. zacina mi to hucat asi pri 60 km rychlosti. som z toho poriadne nas...ny.
dik za rady.
dik za rady.
Ještě to může být ložisko nebo ložiska okolo viskospojky. Pod autem se to rozléhá, tak to zní z podobných míst jako ird.
loziska viskospojkuy mam nove. dokonca su tam orig. loziska lebo nahrady som reklamoval. mam aj zrepasovanu viskospojku.