2.) Nezávislý finanční poradce (OVB Allfinanz a.s.)
Využití?
Kontrola a zajištění veškerých spoření, pojištění, hypoték, investicí apod. Tyto služby jsou a pro LandRoveristy a jejich rodiny a známé bezplatné

Moderátor: Miky_CZ
asi jsem blbej, ale o co se jedná???yorsian píše:nákup a prodej nepřímých vlivů
Zdravím koleguJindra píše:A máma chtěla aby ze mě zeměměřič byl... tak kdyby náhodou byl požadavek....
Potřebuji zaměřit les, to je to co ty děláš, nebo je to o něčem jiným?Jindra píše:A máma chtěla aby ze mě zeměměřič byl... tak kdyby náhodou byl požadavek....
Kangaroo píše:Potřebuji zaměřit les, to je to co ty děláš, nebo je to o něčem jiným?Jindra píše:A máma chtěla aby ze mě zeměměřič byl... tak kdyby náhodou byl požadavek....
yorsian píše:nákup a prodej nepřímých vlivů
takže fakt lobista???yorsian píše:no více méně zprostředkování hůře dostupných služeb různého druhu, a taky dost kecám
Patriot Eda píše:..no já dělám tesařský a pokrývačský práce. Takže když budete chtít novou střechu nebo pergolu..
Máš u mě historický lyže a odpojovač na baterky, tak se stav ty lobistoyorsian píše:no více méně zprostředkování hůře dostupných služeb různého druhu, a taky dost kecám
jestli lyze yorsian nebude chtit a ty se jich chces zbavit, vemu si je .)Land Jirka píše:Máš u mě historický lyže a odpojovač na baterky, tak se stav ty lobistoyorsian píše:no více méně zprostředkování hůře dostupných služeb různého druhu, a taky dost kecám