DanoDEF píše:... tak tento kryt vraj da dole teplotu o 8 stupnov
Mě by se víc zamlouvala ta o fous větší... Kdyby někdo objednával sem pro!!! MilošII
Moderátor: Acon
DanoDEF píše:... tak tento kryt vraj da dole teplotu o 8 stupnov
... to aj mne ( caka ma repas reducky )ale jak googlim tak googlim a nic nasiel som iba tento a MOPADZI mlci.Miloš II píše: Mě by se víc zamlouvala ta o fous větší... Kdyby někdo objednával sem pro!!! MilošII
No jestli nedostal "Důtku s výstrahou" nebo si třeba neplní ty manželský povinosti" atd. MilošIIDanoDEF píše:... to aj mne ( caka ma repas reducky )ale jak googlim tak googlim a nic nasiel som iba tento a MOPADZI mlci.Miloš II píše: Mě by se víc zamlouvala ta o fous větší... Kdyby někdo objednával sem pro!!! MilošII
... jak to myslis obe prevedenia ???eliott píše:... a nechám to udělat, klidně obojí provedení.
Jak plochý kryt tak tu vaničkuDanoDEF píše:... jak to myslis obe prevedenia ???eliott píše:... a nechám to udělat, klidně obojí provedení.
Odešel ti originál? Externí by šel z USAkrestak píše:kde se dá sehnat otáčkoměr na v8 za slušný peníze
... chces to nechat odliat ???eliott píše: Jak plochý kryt tak tu vaničku
Já tam žádnej nemameliott píše:Odešel ti originál? Externí by šel z USAkrestak píše:kde se dá sehnat otáčkoměr na v8 za slušný peníze
Kde? Já jsem zatím nikde moc nepátral, ze Summitu jsem bral pár věcí pro kamaráda co stavěl Camaro. Kde jsi hledal?krestak píše:Díkytakovej sem chtěl
na netu se dá sehnat za 685,-
eliott píše:Kde? Já jsem zatím nikde moc nepátral, ze Summitu jsem bral pár věcí pro kamaráda co stavěl Camaro. Kde jsi hledal?krestak píše:Díkytakovej sem chtěl
na netu se dá sehnat za 685,-