Jak to dopadloRadim Ptáček píše:Ahojda, já planuji dnes večer krytí své ženy ... ale fotky žádné nepošlu![]()
Jednou jsem se účastnil krytí kobyl. Bylo to zcela regulérní znásilnění. Doufám, že u pejsků to krytí funguje jinak, než u koní

Honza
Moderátor: Acon
Jak to dopadloRadim Ptáček píše:Ahojda, já planuji dnes večer krytí své ženy ... ale fotky žádné nepošlu![]()
Jednou jsem se účastnil krytí kobyl. Bylo to zcela regulérní znásilnění. Doufám, že u pejsků to krytí funguje jinak, než u koní
No kamaráde, já už se ženou chodím 15 let ... znásilnění to rozhodně není, ale systematické a dlouhodobé překecávání, žadonění, smlouvání, ...Jenda píše:Jak to dopadloRadim Ptáček píše:Ahojda, já planuji dnes večer krytí své ženy ... ale fotky žádné nepošlu![]()
Jednou jsem se účastnil krytí kobyl. Bylo to zcela regulérní znásilnění. Doufám, že u pejsků to krytí funguje jinak, než u koníNebylo to nakonec znasilneni ze ne
![]()
![]()
Honza
Jenda píše:A tohle je nas Australak.Jmenuje se Sam a je to holka a ac z australie,vesnehu ji to svedci
Pokud někdo klucííí rádi bivakujete na sněhu a chodíte ve sněžnicích, tak vás na konec února zvu do Beskyd. Koukněte na ... http://www.d-klub.cz/cz/menu/15/kalenda ... tains-xvi/ A klidně přjeďte i se severskými hafany. Na sáně to ale není, protože trasa vede přes hřebeny a údolí, tedy ne po pláních.Jenda píše:... je to na zaver korunovano bivakem na trase.Takze + vybava na preziti s sebou![]()
Honza
Hezkej řízek a ty fotky jsou moc dobrý!kudrnac píše:Tak jsem byl dnes s Johnečkem na polední vycházce. Důchodce už chodí jenom na krátké trasy.
člověče ale víš že máš pravduRadim Ptáček píše:Moone, rysy na fotkách toho řízka "důchodce Johnečka" se nápadně podobají tomu řízkovi se zavěšenýma pazourama v provazech ... Podobnost čistě náhodná ???
Ty jo 18. rok?! Tak to je něco. To je více než kamarád, to je prostě člen rodiny, tvoje dítě!!!cyril píše:Tak taky ukážu svýho trhače Roveristu....Už mu táhne na 18 rok ale pořád se až na postupující hluchotu docela drží...
Dnes jsme byli s holkama bobovat tak jel s náma, dokonce ve stopě po pekáči za výstražného štěkotu vyšplhal na kopec. Potom se ale nechal strčit do auta, byla mu zima.....radši čuměl z okna. Sáně s ním zatím tahat nebudu...jedině kdyby takovejch bylo najednou zapřaženo tak 200...
Je to čivava a jmenuje se Cyril-původce mé přezdívky....
Fotky telefon N95 nic jiného jsem u sebe neměl.
S tím autem už jezdím jenom vyjímečně...jak jsem psal v jiným vláknu, prodej už není aktuální. Vzal si ho kamarád...Takže máš smůlu. Sorry, psal jsi že dostaneš tu fóbii...moon13 píše:
PS: A hele, neprovokuj zase s tím autem jo!Náhodou, byl jsem za klukama v Talijánksu a ten kup vozu stále není pasé.
Stejně se chci otočit v tom Prostějově. Nebudeš mít třeba příští týden čas? Na kafe a na na kouknutí...