Plzeň
Moderátor: Safraporte
Re: Plzeň
Tady je Plzeňáků dost:)) A terénu ještě víc ... Můžem se někdy domluvit. M.
AUT VIAM INVENIAM AUT FACIAM // DI 300TDi // Defender 110 td4
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
tak to se rád přidám jezdím tam za skorotchýní
, ale ne je fajn tak tam jezdíme celkem rádi a pokud by se tam měl kde člověk vyřádit bylo by to lepší
tak dej vědět kam a řádově kdy, má ted tát tak možná už bude bahýnko 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- Martin LR 110 SVX
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
vydím to tak za 14 dní , ale kam a asi na zimních už si ustelem všude:) co ?
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Zdarec,
tak opět staronový problém
včera jsem byl na chatě - kus cesty pekleně starou asfaltovou cestou v lese z kopce a potom kousek na cestě na kraji louky, dolů úplně v poho, na luční cestě asi 20 čísel sněhu a mírně zasněžený vyjetý koleje - tady to ješte jelo, pak že se otočím na louce - na louku jsem zajel ale ven už ani náhodou - takže lopata a hrabat - to by ješte šlo, jen pekelný zklamání - přední kola se točila jako o závod a zadní ani ťuk
noo nějak jsem vyjel ale to dobrodrúžo teprve začalo - rozmáčenej sníh a kopec směrem nahoru - takže zkusím řetězy - ještě že tak - Free hrabal jako krtek a nakonec to zvládl ale opět jen přední kola
Dnes jsem vzal autíčko na rampu - zespoda to vypadá že je tam všechno jak má být - nikde nic nechybí, nikde nic ulomenýho tak nevím,
no každopádně zítra hned k panu doktorovi
Takže klucí zatím to asi na vyjížďku nevypadá
No a zas je u nás doma 4x4 jen bígl
tak opět staronový problém

včera jsem byl na chatě - kus cesty pekleně starou asfaltovou cestou v lese z kopce a potom kousek na cestě na kraji louky, dolů úplně v poho, na luční cestě asi 20 čísel sněhu a mírně zasněžený vyjetý koleje - tady to ješte jelo, pak že se otočím na louce - na louku jsem zajel ale ven už ani náhodou - takže lopata a hrabat - to by ješte šlo, jen pekelný zklamání - přední kola se točila jako o závod a zadní ani ťuk

Dnes jsem vzal autíčko na rampu - zespoda to vypadá že je tam všechno jak má být - nikde nic nechybí, nikde nic ulomenýho tak nevím,
no každopádně zítra hned k panu doktorovi

Takže klucí zatím to asi na vyjížďku nevypadá

No a zas je u nás doma 4x4 jen bígl

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
jo jo já vím proč tam dávám automatické uzávěrky
, ale pokud je v pytli kardan, nebo visco či diferák tak jsou nefunkční taky
. No držím palce at to jejen něAKÁ PRKOTINKA 

Táákže jsem včera nevydržel s nervama, vzal autíčko do rychloservisu na kukanec na stojan - okolo visko plno oleje či čeho, zadní kola se volně točej, zadní kardan taky ale dopředu se to nepřenese
Takže výměna visko a doufám že budu drandit jako démon
fajn den

Takže výměna visko a doufám že budu drandit jako démon

fajn den
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš , a nezapoměn na ty 2 ložiska kolem ní ty trpěj , pak dáš novou , ale ložiska ti ji vybouchaj znova tak ,že lepší vše najednou 

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
3ikula , tak ted kam by jsme tak mohli jet to vyzkoušet a hlavně kdy tedle týden nemohu, ale pak asi pojedu na výkend do Plzně
???

Kluci, co takhle o vikendu na par hodin vyrazit kousek za Plzen na projizdku? Pojedem s Dusanem trochu vymachat auta v bahne ale i pro freecka by se nechalo zajezdit. Zatim predbezne sobota nekdy dopoledne na cca 3 hodky.
Michal
Michal
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
o ty by bylo fajn , jedu tam
v pátek má tchán narozky
, ale zatím jsem nízký a slabí
tak opatrně , do konce dubna to chci mít vysoké a silné to bude jiné kafe 

tak oprava ...termin by byl spis v nedeli kratce po obede cca 13:00 ... musim se prizpusobit tomu Domazlickymu marodovi
pujde to?

- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Nevím , napíšu, protože netuším jak tam budem dlouho??
Zdarec,
já jsem určitě pro, jen ještě nemám vyměněnou tu viskokot spojku, páč mi přijde až po 8,3,
ale jinak jsem pro každou špatnost a termín můžu teď i příští výkend...
Jinak mi to budou měnit v servisu, ale chci být u toho - tak kdyby vás napadlo na co mám dávat pozor tak každá rada vítaná
fajn den
já jsem určitě pro, jen ještě nemám vyměněnou tu viskokot spojku, páč mi přijde až po 8,3,

ale jinak jsem pro každou špatnost a termín můžu teď i příští výkend...
Jinak mi to budou měnit v servisu, ale chci být u toho - tak kdyby vás napadlo na co mám dávat pozor tak každá rada vítaná

fajn den
Takze definitivne tahle nedele v 12:45 na parkovisti u KFC u Olympie v Plzni.
OK?!
Jo vemte si s sebou nejakyho burta, neco opecem, kdyz bude chvilka:))
M.
OK?!
Jo vemte si s sebou nejakyho burta, neco opecem, kdyz bude chvilka:))
M.
- Martin LR 110 SVX
Jel bych, ale nemůžu, mám auto v servisu
drobná reklamace a bude ready až po víkendu... Ale příště už bych také jel
Jen takový dotaz ohledně Dobřan... Nemyslím, že je to úplně vhodný prostor, prý tam dost nahání návštěvníky a prudí měšťáci... 

110 SVX 

Ale o Dobranech tady nikdo nemluvil ....