Trochu jsem se tam díval, a někdo se v tom hrabal patrně za asistence pětikilového perlíku

Pro začátek, z těch 4 šroubů, jež drží desku pod volantem (viz přiložený obrázek -- ty dva, vedle volantu jež zvýrazňuje, ty jakžtakž drží; míním ty čtyři dole pod krytkami) jeden chybí a druhý se protáčí, je úplně volný... zatím jsem neměl pokdy ji sundat (a taky se trochu bojím, co vše je pod ní ulomené, abych ji vůbec dal zpátky

Dále pak rámeček kolem budíků, ten je nahoře přišroubován dvěma šrouby do takových pacek, dole také dvěma pod touto deskou. Z těch pacek nahoře je jedna ulomená, dole to nedrží vůbec

To jsem zvědav, až to rozeberu, co budu muset koupit nového, a co vůbec rozumně opravit nepůjde

BTW, Admine, můžeš se mi někam juknout kudy a jak by správně měl být vedený ten drát od ICE ovladačů ve volantu? Pokud moje dokumentace nekecá, pak by měl jít přes rotační spojku na C235, který je kdesi u spínací skříňky, a odtud by měl být tažený šedooranžový drát do C226. Na C226 nemám zhola nic (ale tam je to právě předrátované); mám ten drát kde hledat, nebo musím vlézt až k té spínací skříňce a začít u C235?
Díky,