Problemy
- Palic
- tel.: LG Optimus 2x
- auto: Disco Offroad
Problemy
Zdravim priaznivcov znacky. Tak som medzi vami s tym "problemovym" autom. Mal by som na vas viacero otazok s prosbou o pomoc. Jedna sa o P38 HSE 4.6 z roku 97 s automatom. Zacnem u vzduchoveho pruzenia. Vankuse maju zhruba 3/4 roka. No aj napriek tomu mi to sfukne za 2-3 dni. Niekedy aj na druhy den je padnute. Nie uplne ale je to dost vidno, ze jedna strana je nizsie. a vzdy je to ine koleso. Treba to nejako pretesnit na tych spojoch?
Dalej elektrika. Niekedy komplet zblbne. Casto sa mis tava, ze nejde kurenie. Display ma podsvietenie, ale cislice nikde. A ani nekuri vobec.
Pocitac hlasi poruchu prevodovky. Ale len niekedy. Hlasi to iba ked je prevodovka komplet v prciciach? Alebo aj ked nejde senzor napr.
Potom je tu este kombinacia, ze nejde kurenie, brzdove svetlo, preinanie rezimov Sport a Normal, vobec nema vykon.
Zadny stierac vobec nejde. Vadny motorcek? Strecha:motor ide, ale system sa vobec nehybe.
Nuz viem ze som si kupil jeden velky problem, no aj tak mam radost, ze som sa rozhodol pre toto auto. Je to asi vazna diagnoza.
Za hociaku radu vam budem vdacny.
Dalej elektrika. Niekedy komplet zblbne. Casto sa mis tava, ze nejde kurenie. Display ma podsvietenie, ale cislice nikde. A ani nekuri vobec.
Pocitac hlasi poruchu prevodovky. Ale len niekedy. Hlasi to iba ked je prevodovka komplet v prciciach? Alebo aj ked nejde senzor napr.
Potom je tu este kombinacia, ze nejde kurenie, brzdove svetlo, preinanie rezimov Sport a Normal, vobec nema vykon.
Zadny stierac vobec nejde. Vadny motorcek? Strecha:motor ide, ale system sa vobec nehybe.
Nuz viem ze som si kupil jeden velky problem, no aj tak mam radost, ze som sa rozhodol pre toto auto. Je to asi vazna diagnoza.
Za hociaku radu vam budem vdacny.
Disco I 300tdi, terrafirma +2" +2" bodylift, 285/75 R16 T3(Tagom), Recaro rs 2000, 2xpevnostny naraznik, svetelna rampa, vyfuk doboku 2xnavijak so syntetikou, Garmin Street pilot III, CB/PMR, Hi lift, hifi
LR+
LR+
-
- tel.: 605253159
- auto: RR P38 2,5 DSE,
Re: Problemy
Zdravím, před třemi dny jsem konečně pořídil vysněný RR. Je to P38 DSE s automatem z roku 2001 za super cenu ale se spoustou bebíček. Předchozí majitel v tom pouze jezdil, kouřil a špinil. Dá mi to dost práce ale jsem rozhodnutý si ho vyvonět a nechat. Zatím jsem přišel na toto: motor se hrozně málo zahřívá-sotva to topí, při zátahu něco nepříjemně drnčí někde za budíkama nebo možná dál, zadní stěrač ostřikuje ale nestírá, dálkové zamykání nezamyká dveře řidiče -klíčem to jde, netopí sedačka řidiče - asi přerušená topná rohož/už jsem to řešil u Saaba/ a dalších milion prkotin, krytek atd. Prosím o pomoc jsem z Karlovarska a o nikom tady nevím. Cca jednou měsíčně jezdím za strýcem do Strakonic a mám dojem, že někdo poblíž /ČB nebo Třeboň/ tomu hodně rozumí.
Jirka M. RR P38 2,5 DSE 2001 + Webasto
Saab 9.5 2.0t
Zetor 25K 1952
Saab 9.5 2.0t
Zetor 25K 1952
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Píšete strašných problémů najednou a odpovídat na všechny, tak by jsme jen tisíckát přepisovali to co tu bylo milionkrát napsáno.
Pokud projdete jen pár témat, tak na 90% Vašich otázek najdete odpovědi. Řešit se tady dají opravdové problémy, které se tu neopakují tolikrát.
Což není problém ani u jednoho z Vás.
Oba máte problémy, které má skoro každý kdo s Range Roverem jezdí.
Nejdřív čtěte a pak piště.
Pokud projdete jen pár témat, tak na 90% Vašich otázek najdete odpovědi. Řešit se tady dají opravdové problémy, které se tu neopakují tolikrát.
Což není problém ani u jednoho z Vás.
Oba máte problémy, které má skoro každý kdo s Range Roverem jezdí.
Nejdřív čtěte a pak piště.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
Zdraví,no v Budějicích by měl být LR servis.Jinak tohle řešíme u nás v Ostravě,ale to je asi z rukymina píše:Zdravím, před třemi dny jsem konečně pořídil vysněný RR. Je to P38 DSE s automatem z roku 2001 za super cenu ale se spoustou bebíček. Předchozí majitel v tom pouze jezdil, kouřil a špinil. Dá mi to dost práce ale jsem rozhodnutý si ho vyvonět a nechat. Zatím jsem přišel na toto: motor se hrozně málo zahřívá-sotva to topí, při zátahu něco nepříjemně drnčí někde za budíkama nebo možná dál, zadní stěrač ostřikuje ale nestírá, dálkové zamykání nezamyká dveře řidiče -klíčem to jde, netopí sedačka řidiče - asi přerušená topná rohož/už jsem to řešil u Saaba/ a dalších milion prkotin, krytek atd. Prosím o pomoc jsem z Karlovarska a o nikom tady nevím. Cca jednou měsíčně jezdím za strýcem do Strakonic a mám dojem, že někdo poblíž /ČB nebo Třeboň/ tomu hodně rozumí.

Prodej a servis Land Rover a Jaguar
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Problém zadního stěrače je často způsobený závadou v BeCM, jde to opravit, ale není to na počkání. A problém zámku řeší jen jeho výměna 

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
-
- tel.: 605253159
- auto: RR P38 2,5 DSE,
Sorry za zbytečné otázky, rychleji jsem psal než četl. Čtu a už vím víc ale je to ještě na pár večerů. Jestli jsem dobře pochopil Eliott je z Budweisu?
Jirka M. RR P38 2,5 DSE 2001 + Webasto
Saab 9.5 2.0t
Zetor 25K 1952
Saab 9.5 2.0t
Zetor 25K 1952
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Ano
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
- Palic
Tak stav mojho kurenia sa rapidne zhorsil. Uz nejde vobec. Podsvietenie displeja ide, ale cisla nikde. A zaznamenal som, ze trosiiiicku fuka teply vzduch v strednom okennom vyduchu. Inak nikde nic. Taktiez som spozoroval, ze ten tanier na remenici co zopina kurenie alebo klimu sa nezopina vobec.
Disco I 300tdi, terrafirma +2" +2" bodylift, 285/75 R16 T3(Tagom), Recaro rs 2000, 2xpevnostny naraznik, svetelna rampa, vyfuk doboku 2xnavijak so syntetikou, Garmin Street pilot III, CB/PMR, Hi lift, hifi
LR+
LR+
- Palic
Tak som sa pustil do vymeny O kruzkov na kureni. Tecu ako blaznive, no ten pristup....
LR+
LR+
Pokud toto vyřešíš dej vědět. Mám stejný problém ikdyž mě zřejmě rozbitým oknem zatekla za středový panel voda.Palic píše:...Podsvietenie displeja ide, ale cisla nikde...
- Palic
Mam este jeden problem. Ked dam plny rajd dolava a idem, tak mi nieco v pravom kolese alebo v tych meistach nieco strasne skre. Viete mi niekto poradit co to moze byt?
LR+
LR+
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
S těma kolama co máš? podívej se jestli ti někde o něco nedřou. Pokud ne, tak to bude kloub.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Palic
Tak sa ti hlasim skrz ten problem. Display sam od seba dneska naskocil. Tiez som mal zatecenu podlahu pod spolujazdcovymi nohami. Zopar hodin som to susil fenom. Kabelaz na podlahe bola mokra a aj z kurenia mi tiekla voda, tak mozno aj tam neico zatieklo, neviem.Kopec77 píše:Pokud toto vyřešíš dej vědět. Mám stejný problém ikdyž mě zřejmě rozbitým oknem zatekla za středový panel voda.Palic píše:...Podsvietenie displeja ide, ale cisla nikde...
Je mi to len podarene auto ten Range Rover.

LR+
LR+
- Palic
Mam dalsi problemik. Hudba v aute. Prepajal som z origo kazetoveho radia na CD. Stare radio ani nehralo, takze nemozem to s tym porovnavat, v com moze byt chyba. Musel som precvakat original 10pin konektor s kablami od reprakov do 8pin. Radio mi normalne ide, no zvuku sa nedopocujem. Dneska som pozeral hudbu v kufri na lavej strane, no je tam iba subwoofer box. Kde je v aute umiestneny zosilovac? Jedna sa o model HSE so systemom Harman Kardon. 10repro.
LR+
LR+
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Aktivní zesilovače máš v každých dveřích zvlášť. V každých dveřích je jednotka pro centrál okna a repráky. Hledal bych chybu v napájení těch zesilovačů. Ovládá to BECM. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Palic
A pozeral som na tie krabicky, no zdalo sa mi to male na zosilovace. Zas ta slavna Becm. Robi si co sa jej zachce. Takze zajtra mozem premeravat.
LR+
LR+
- Palic
Tak opat ozivujem problemy. Tentoraz prevodovka. Z nicoho nic zacal pocitac hlasit chybu prevodovky a s tym aj chybu poistiek cislo 6,7 a 17. Motor nemal zaiden vykon, ale to bude zapricinene asi nudzovym rezimom prevodovky. Moja otazka na vas, znamena to, ze je prevodovka na odpis? Alebo moze byt zly len nejaky snimac alebo hlasilo by to, keby je nizka hladina oleja v automate?
Studoval som forum, ale konkretne tento problem nebol nikde rozobrany.
Dakujem za pomoc.
Studoval som forum, ale konkretne tento problem nebol nikde rozobrany.
Dakujem za pomoc.
LR+
LR+
- Palic
Nemal niekto z vas problemy s poistkami, ze display hlasi chybne poistky, ale boli vsetky v poriadku? Trapim sa s tym odkedy mam auto, no predtym mi to robilo len obcas. Teraz je v takom stave, ze uz to hlasi vkuse. Auto nekuri, neradi prevodovka(v pohotovostnom rezime), nesvieti brzdove svetlo, ABS a tak dale.
LR+
LR+
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne bude po smrti BeCM 

- Palic
K autu som dostal aj nahradnu Becm, no ci sa to da prehodit a ci je vobec v poriadku ani srny netusia.
Eliott na prevodovku je to velka zataz, ked sa ajzdi na tom v pohotovostnom? Cize 3 stupen to je staly?
Eliott na prevodovku je to velka zataz, ked sa ajzdi na tom v pohotovostnom? Cize 3 stupen to je staly?
LR+
LR+