Ja jsem byl ve Vysokem Myte ted poprve take s Land Roverem, predtim vzdy jen oktavkou

Moderátor: Miky_CZ
Ja znam jen jednoho takoveho Defika a ten je z CB? Zeby Ken?1960SeriesII píše:Kdopak byl tento vikend (23. - 24. 6. 2007) ve Vysokem Myte se stribrnym expedicnim Defenderem? Pamatuju si snorchl a poradne hrabaky BF Goodrich, ale takove zbytecne detaily jako SPZ nevim![]()
Ja jsem byl ve Vysokem Myte ted poprve take s Land Roverem, predtim vzdy jen oktavkou
znam jeste jednoho stribrnaka. No, to je ale 90 tka. Cerne skla,yadni dvere bez nosice kola, ale se znakem Dakaru, na predku a kolech obute BFG 255x85x16, videl jsem ho u Mejznara asi pred 2 lety a tusim majitel nakej pravnik z Cajzlu.Ken píše:Já to určitě nebyl (v Mýtě jsem byl jen včera). Navíc mám v tuto chvíli obutá silniční kola. Takže další stříbrňáci - přiznejte se![]()
![]()
Ja jen Kenovi identifikuju stribrne soukmenovce. Vim, ze 1101960SeriesII píše:No jo, ale tohle byla 110. To nic, jen jsem myslel, jestli sem treba majitel obcas nezajde. Diky za rojnici
erik píše:Ja jen Kenovi identifikuju stribrne soukmenovce. Vim, ze 1101960SeriesII píše:No jo, ale tohle byla 110. To nic, jen jsem myslel, jestli sem treba majitel obcas nezajde. Diky za rojnici
Jo, jo, Kene. Ja ti to nechtel rict uplne natvrdo. Kdyz jsem videl tveho stribrnaka, tak to byl prvni. No, ted je jich tolik, ze skoro kazdy je stribrny a porad jich bude s poctem novych kusu pribyvatKen píše:erik píše: Ja jen Kenovi identifikuju stribrne soukmenovce. Vim, ze 110, díky, včera u Mejznara jsem viděl další stříbrný přírůstek (def2007) a po cestě zpět další v Nové pace v bazaru...to už by sakra mohlo stačit, ne
![]()
![]()
...
![]()
![]()
(počítám jen 110tky)...jo a ještě jednou mě zastavil v Brně na křižovatce borec, jeslti jsem to auto neukradl, že úplně ten samej defík jezdí v Ostravě a je jeho kamaráda
![]()
![]()