JARO, SLUNCE, CIDERRover píše:Děkuju moc za objednávku Neklane..., snad Ti bude chutnat, mně tedy ano..., je pro mně velmi nebezpečné mít doma skladové zásoby pro eshop...
Na eshopu bude ještě hruškový cider, od stejné značky.

Moderátor: Miky_CZ
JARO, SLUNCE, CIDERRover píše:Děkuju moc za objednávku Neklane..., snad Ti bude chutnat, mně tedy ano..., je pro mně velmi nebezpečné mít doma skladové zásoby pro eshop...
Hned jak bude, pošli 20 kusů, prosím.Rover píše:Děkuju moc za objednávku Neklane..., snad Ti bude chutnat, mně tedy ano..., je pro mně velmi nebezpečné mít doma skladové zásoby pro eshop...
Uvídíme, zapracuju na tom...Neklan píše:Tak mě napadlo, když už Rovere prodáváš cider (právě jsem jeden vypil k obědu - móóóóc dobré pití), co takhle nějaký ten bitter, ale či stout? Nemáš nějaké šikovné kontakty?
Neklane řekni mi když cider chutná "něco mezi jablečným moštem a Calvadosem" jak si na tom po obědě můžeš pošmáknout. Ještě jsem to nepil ale představa o chuti tohoto moku je jasnáNeklan píše:Tak mě napadlo, když už Rovere prodáváš cider (právě jsem jeden vypil k obědu - móóóóc dobré pití), co takhle nějaký ten bitter, ale či stout? Nemáš nějaké šikovné kontakty?
Tak jsem ochutnal ten hruškovej, a je super, rozdal jsem nějaké vzorky kamarádům a Skřítekcrx mi večer hned volal, kde že se to dá sehnatRover píše:Eliott - domluveno...
Tak to piješ Budvar, ne? To je hotová cukrovinkaRudaK píše:12°
je sladší
Zanzibar píše:Bundaberg ( Bundie ) je obrovská Australská firma, bohužel v rukou nadnárodního konglomerátu Diageo . Po mojí cestě do Aus, jsme chtěli vozit jejich jedinečný rum, ale bohužel mateřská firma řekla : NO !![]()
Ty si musíš vždycky něco vymyslet....Neboj, já ho seženu, už jsem psal do UK.
Na černocha nevypadáZanzibar píše:Rover je momentálně náš exkluzivní prodejce![]()
Jestli je bílej, to netuším. Ale s tímto typem koně je radost dělat obchod.