Napajal uz z vas niekto radio s eurokoncovkou v RR P38? v aute je hudba Harman Kardon 10+sub w.10pin konektor som precvakal na potrebny 8pin konektor. No Radio nevyda ani hlasku. Napadlo ma, ci su neni zosilovace napojene v kabli od CD wechsleru. Samozrejme takuto koncovku som zatial nevidel na zaidnom radiu. Je tam ta 13pinova koncovka Inak si to neviem vysvetlit. Radio, ktore chcem zapojit je isto funkcne. Vie mi neikto poradit co treba poprepajat? Ci je to vobec mozne?
Dakujem za kazdu pomoc
Vymena Origo radia za neorigo v P38 Harman|Kardon
- Palic
- tel.: LG Optimus 2x
- auto: Disco Offroad
Vymena Origo radia za neorigo v P38 Harman|Kardon
Disco I 300tdi, terrafirma +2" +2" bodylift, 285/75 R16 T3(Tagom), Recaro rs 2000, 2xpevnostny naraznik, svetelna rampa, vyfuk doboku 2xnavijak so syntetikou, Garmin Street pilot III, CB/PMR, Hi lift, hifi
LR+
LR+
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Vymena Origo radia za neorigo v P38 Harman|Kardon
Řešili jsme to už tady http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... php?t=9466" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten kulatý konektor od CD changeru nemá žádnou spojitost s napájením zesilovačů.
Takhle ti nikdo asi jen tak neporadí. Podle mě ti chybí napájení zesilovačů ve dveřích, které zařizuje hlavní jednotka BECM.
K
Ten kulatý konektor od CD changeru nemá žádnou spojitost s napájením zesilovačů.
Takhle ti nikdo asi jen tak neporadí. Podle mě ti chybí napájení zesilovačů ve dveřích, které zařizuje hlavní jednotka BECM.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Palic
Karle a chapem to spravne, ze za norm okolnosti by to malo hrat?
Disco I 300tdi, terrafirma +2" +2" bodylift, 285/75 R16 T3(Tagom), Recaro rs 2000, 2xpevnostny naraznik, svetelna rampa, vyfuk doboku 2xnavijak so syntetikou, Garmin Street pilot III, CB/PMR, Hi lift, hifi
LR+
LR+
- Sláma Karel
Myslím, že ano. Však jsi psal, že ti nefungovalo ani origo, tak to bylo zřejmě kvůli tomu napájení těch zesilovačů. Možná by pomohla diagnostika. Originál muzika se tam dá načíst, ale těžko říct co to řekne.
Jestli se dobře pamatuju, tak to napájení v předních dveřích zajišťuje šedý drát(absolutně bez záruky, řešil jsem to asi před třemi lety) do ktrého má jít 12V z té jednotky BCEM. Takže možná najít v elektrických plánkách který to je a pustit do něj plus a zkusit to.
K
Jestli se dobře pamatuju, tak to napájení v předních dveřích zajišťuje šedý drát(absolutně bez záruky, řešil jsem to asi před třemi lety) do ktrého má jít 12V z té jednotky BCEM. Takže možná najít v elektrických plánkách který to je a pustit do něj plus a zkusit to.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Palic
Povodne radio je pokazene lebo na displayi svietia len ---- . Ale vyskove reproduktori v prednych dverach bzucia ked mam napojeny napajaci konektor v povodnom radiu. Talze prud by mal do nich ist.
LR+
LR+
- Sláma Karel
To původní není pokažený ale jenom zablokovaný. Zjisti si kód a zadej ho tam a bude normálně fungovat. K
28 let praxe
28 let praxe
- Palic
Dokonca aj ten kod mam doma ale na nic to nereaguje ten stroj. Mozes tam zmacknut cokolvek ale ziadny vysledok.
LR+
LR+