Jo určitě bude, na FL2 je to horší, ale umíme všechny originál doplňky, pokud jsou v LR skladu...moon13 píše:A bude něco na Freelandery 1 a 2? Nemyslím nálepky

Taky díly od http://www.mantec.co.uk/.." onclick="window.open(this.href);return false;.

Moderátor: stan
Jo určitě bude, na FL2 je to horší, ale umíme všechny originál doplňky, pokud jsou v LR skladu...moon13 píše:A bude něco na Freelandery 1 a 2? Nemyslím nálepky
No třeba tady bude nějakej šikovnej Přemek Podlaha, co se pustí do dílů pro F1 a F2PavelU píše:Jo určitě bude, na FL2 je to horší, ale umíme všechny originál doplňky, pokud jsou v LR skladu...![]()
Taky díly od http://www.mantec.co.uk/.." onclick="window.open(this.href);return false;.Popřemýšlím co ještě kdo nabízel.
To já vím...PavelU píše:Vždyť šikovný LR nadšenec už tu je a taky Freečkař, Macejky...![]()
To není špatný nápad, takže výzva pro všechny šikovné výrobce doplňků pište na info@offroad4x4shop.cz nebo volejte a můžeme se domluvit na spolupráci...moon13 píše:To já vím...PavelU píše:Vždyť šikovný LR nadšenec už tu je a taky Freečkař, Macejky...![]()
Ale třeba jsou i další
Jasne Pavle, tie som našiel. Pýtal som sa na Disco 1 , majú iné úchyty.PavelU píše:Tlumiče Koni už máme v nabídcehttp://www.offroad4x4shop.cz/kategorie/ ... i/perovani" onclick="window.open(this.href);return false;, aha tak zatím jenom přední, zadní tam dopíšu...
Pružiny a podvozky jsou v jednání, zatím máme domluvené jenom pevnostní doplňky.
Jé promiň, já jsem si toho všiml až teď, včera jsem prodával podvozek na D2 tak mě to zmátlo...MIROFF píše:[
Jasne Pavle, tie som našiel. Pýtal som sa na Disco 1 , majú iné úchyty.
Miro
Přesunul jsem to tady k nám, Jarda byl celý den na cestách a nevěděl, že jsem vymazal inzeráty a uvedl, že veškerá komunikace bude přes toto vlákno.Zanzibar píše:Jen technická. Jak se taková nižší nalezená cena kdekoli prokazuje ?
Nechci vám radit, ale to prostě nefunguje. ( Dělám obchod již 18 let ) ! Odkazy na levnější díly nikdy neprověříš. Mohou být smyšlené apod. a ztratíš s tím moře času . Není dobrý o sobě tvrdit, že jsem nejlevnější. Nemusí to být pravda a hlavně to není potřeba. Pokud to nemáte jako koníčka . My se leta živíme prodejem sirupů do cocktailů zn. Monin a dalšími produkty. Snažíme se prodávat koncept a službu více, než se podbízet cenou. To nemá dlouhé trvání. Jsme výhradní dovozci, ale "kolega" kokot z Německa, jde pod ceny a spousta lidí nám to předhazuje. A kdo platí marketing a drží záruky atd. ? MY !PavelU píše:Přesunul jsem to tady k nám, Jarda byl celý den na cestách a nevěděl, že jsem vymazal inzeráty a uvedl, že veškerá komunikace bude přes toto vlákno.Zanzibar píše:Jen technická. Jak se taková nižší nalezená cena kdekoli prokazuje ?
Tato výzva samozdřejmě platí, a při objednávce se do poznámky uvede odkaz na levnější díl...![]()
Není to populismus, ale byli jsme donuceni k tomuto kroku
PavelU píše:Po pár dotazech upřesňuji, dodáváme veškeré náhradní díly na vozy Land rover včetně Sérií, repasované převodovky, opravy převodovek (Land rover servis Jardy Pešla z Valmezu), uzávěrky diferenciálu (ARB, TrueTrac, Detroit) včetně montáže za výhodné ceny.![]()
![]()
Díly dodáváme taky na Slovensko...
PavelU píše:![]()
Rudo tobě přibalím i nálepku, jestli chceš...
![]()