To je hold život.
H.
Moderátor: Miky_CZ
Tak jsem tu tvoji odpověď vyhraballow píše:... Hlitka prijet muze pokud a) se bude chovat rozumne v ramci smysleni zdejsi LR komunity b) nerozbreci se, az mu ostatni pacienti zacnou vysvetlovat jak si spatne vybralSafraporte píše: ... nebo se může přijet podívat i ,,hlídka"?
Low mělo to být překvapení, ale pustím to...low píše:hele mel jsem subaru imprezu, taky rejze, a znova zvazuju, ze bych si ji koupil jako civilni auto, nebo takovyho accorda, ja proste nejsem zadnej rasista (bryl bych to podle abecedy a b c (modri vedi).
sem to byl ted projet a po dalnici prijemnych cestovnich 150 uplne v klidu. je to evoluce, taky na to prijdeteslunce v dusi
Ja vim, mluvil jsem vcera s LandNiverem a ze si zitra jede pro toho defika, docela peknyho vybral. a ta jeho kojota je moc pekne udelana, vsechno origo. vetsina veci od ARB, myslim ,ze ji ma dost vymazlenou. Tak to jsem zvedav. a kdyz teda budete delat i dily na tojoty, budete umet i na hnussany???PavelU píše:Low mělo to být překvapení, ale pustím to...Jak jsme se bavili na Šikláku, tak zítra se jdu podívat na jednu Toyotu 80 a vypadá to dobře. Holt tři špéry v základu a ty hrnky ničím nenahradíš.
Těch několik LR si ale nechám...
Low nemůžu ani naznačit, takže buď zavolej nebo na Jihlavě...low píše:Ja vim, mluvil jsem vcera s LandNiverem a ze si zitra jede pro toho defika, docela peknyho vybral. a ta jeho kojota je moc pekne udelana, vsechno origo. vetsina veci od ARB, myslim ,ze ji ma dost vymazlenou. Tak to jsem zvedav. a kdyz teda budete delat i dily na tojoty, budete umet i na hnussany???PavelU píše:Low mělo to být překvapení, ale pustím to...Jak jsme se bavili na Šikláku, tak zítra se jdu podívat na jednu Toyotu 80 a vypadá to dobře. Holt tři špéry v základu a ty hrnky ničím nenahradíš.
Těch několik LR si ale nechám...
Indové alespoň mluví anglickyNeklan píše:Já jsem se moc snažil si nekoupit ani japonský foťák, ale když Leica nebo Hasselblad leží mimo moje finanční možnosti...![]()
Aspoň že hifi mám doma anglické. Co se aut týká, uvalil jsem na celou Asii přísné obchodní embargo. Jo a v RRC mi hraje německé radio, tedy mezi námi, ani ty Němce moc nemusím, ale tady člověk moc na výběr nemá. V oblečení se Asii určitě nevyhneme, náhradní díly z Paddocku jsou obvykle čínské, Land Rover vlastní Indové, takže jsme stejně v.
No nic, jdu si uvařit něco indického na oběd. Jo a o víkendu se jede další závod Formule 1, tak nezapomeňte fandit teamu Force India![]()
No, těch fórů tady bude asi vícOME píše:Demisi,demisi,demisi.(Je to fór.)
Hele nebuď sprostej!!!! Nechsi to pro sebe jo.!!!!!zbynek píše:A já ho chápu......páč celý život jezdit v traktoru se nedáobzvlášť když často cestuje. Defik do lesa.....
prima, ale když potřebuje ukrajovat kilometry na cestách, tak prostě nic moc
.