moon13 píše:Tam by se jim takovej RudaK moc nezamlouvalPavelU píše:Hlavně jsou asi ještě o kousek dál a dělají srazy jenom pro Free2...kazí jim to ta DIII, možná velitel...
Od té doby co abstinuju,tak bych se jim nehodil do krámu

Moderátor: Miky_CZ
moon13 píše:Tam by se jim takovej RudaK moc nezamlouvalPavelU píše:Hlavně jsou asi ještě o kousek dál a dělají srazy jenom pro Free2...kazí jim to ta DIII, možná velitel...
Já bych věděl, můžeš jezdit pro sudy a krájet chleba...Neklan píše: Akorát nevím, co tam budu dělat, doktoři mi zatrhli uzeniny, vše mastné a alkohol...![]()
![]()
ale fuj...takový cinismus ...zvlášť když má každý mastné huby a v ruce pulitraPavelU píše:Já bych věděl, můžeš jezdit pro sudy a krájet chleba...Neklan píše: Akorát nevím, co tam budu dělat, doktoři mi zatrhli uzeniny, vše mastné a alkohol...![]()
![]()
![]()
soulozil???? :-DPavelU píše:Paia je taky abstinent, vegetarián do terénu nejezdí a na Valachách se nenudil, ale netvrdím že to chápu...
chtěl by ses přidat? ja na Valachách do terénu nakonec vyjel, podařilo se mi to nakopnout před odjezdem na motokrosovou trať, takže aspoň něco a vegetarián taky nejsem, ale vepřovy a hovězí moc nejím (škodlivy tuky, fuj fuj!), mám radši kuřecí a ryby.low píše:soulozil???? :-DPavelU píše:Paia je taky abstinent, vegetarián do terénu nejezdí a na Valachách se nenudil, ale netvrdím že to chápu...
Dobrý nápad, ale poučen loňskem, tam myslím dotáhnu 4 padesátky rovnou a možná do soboty vydržíPavelU píše:Já bych věděl, můžeš jezdit pro sudy a krájet chleba...Neklan píše: Akorát nevím, co tam budu dělat, doktoři mi zatrhli uzeniny, vše mastné a alkohol...![]()
![]()
![]()
..Neklan píše:Vyčkej času, podzim je ještě daleko, musím také nastudovat termíny všech ostatních akcí, aby se to nekřížilo. Akorát nevím, co tam budu dělat, doktoři mi zatrhli uzeniny, vše mastné a alkohol...![]()
![]()
a?krestak píše:mrkni na první stránku