Centrál POMOOC FREELANDER 2001
Moderátor: Safraporte
Centrál POMOOC FREELANDER 2001
Zdravim.
Mám problém, že mi nejde z ničeho nic centrál na 3dveřích. U řidiče se dá centrálem zamknout, ale odemknout jen klíčem.
V ostatních nic ani zevnitr.. Přece kdyby to byl motorek tak jdou třeba ostatní ale všechny najednou z ničeho nic??
Dík za rady
Mám problém, že mi nejde z ničeho nic centrál na 3dveřích. U řidiče se dá centrálem zamknout, ale odemknout jen klíčem.
V ostatních nic ani zevnitr.. Přece kdyby to byl motorek tak jdou třeba ostatní ale všechny najednou z ničeho nic??
Dík za rady
Re: Centrál POMOOC FREELANDER 2001
Je to celkom možné...... Ja som menil teraz 2 zámky..... takisto išli iba zamknút a otvorit nič.... tak ako ty... 

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
spíš mě napadá jednotka
Dělá to všude? Mě centrál rušil signál asi WIFI z vedlejší hospody a fungovalo si to taky jak chtělo.
po týdnu najednou včera jakoby nic normalne jede... se po....
Tak po tydnu znova a asi hodim masli... Má někdo nějakou radu??? 

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Někdy se stává že zámek na Free začne chodit jen na jednu stranu. Pomůže jen výměna, nebo rozebrání a oprava. To je ale trochu práce pro modeláře. Já měnil...
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Koukni tady,je to sice pro disco, ale na konci tam řeší freelandera http://landroverforum.klape.cz/forum/viewtopic.php?t=34" onclick="window.open(this.href);return false; a myslím že je to podobný problém jak tady popisuješ.
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
Vyndejte cely zamek centralu,rozeberte ho,predtim si ale radeji nafotte jak co kam patri a az se dostanete na motory,tak jeden nebude pracovat(jsou tam dva).Staci ho rozebrat,budou zaspinene kartacky(uhliky) a medene plosky co na nich kartacky jezdi.Namazte WD-40,smontujte a zase maka dalsich 100 000km.
Freelander TD4 r.v.2001