A to jsi šel spát mezi prvníma...moon13 píše:No když jsem si teď vzpomněl, že na Kotárech jsem lezl z auta někdy kolem půl osmé... a šel jsem spát asi ve dvě![]()

Moderátor: Miky_CZ
A to jsi šel spát mezi prvníma...moon13 píše:No když jsem si teď vzpomněl, že na Kotárech jsem lezl z auta někdy kolem půl osmé... a šel jsem spát asi ve dvě![]()
Protože mě strašně bolelo břicho... nejedl jsem, sežral jsem všechno co tam bylo!PavelU píše:A to jsi šel spát mezi prvníma...![]()
Na Jihlavě se chodí spát až začne svítat...
S tím souhlasím. Ještě bychom mohli doplnit soutěž "vytáhni si svého Freelandera"Maxsel píše:Já ani tak nemyslel trial, ale něco k vyblbnutí. Třeba ten přechod lana, nebo kdo dál zahodí proraženou MT gumu, případně kdo rychleji najde v kaluži bláta ztracenou SPZ...
...mám takový pocit, že do areálu tě bez poplatku nepustí, nevím kolik je v Jihlavě (byl jsem tam naposledy bez auta, a stejně jsem něco přispěl), ale v Písku je asi 400 za auto na víkendthrotlle píše:mužu se zeptat co obsahuje učastnicky poplatek 400 Kč za auto?
ne že by to bylo moc penez, ale na druhou stranu to dát za samolepku a pronajem placu 100x100m a přislib, že tam budou možná hranolky se mi to zdá dost.
400kč je poplatek za účast. ZOO po ránu je skutečne gratisthrotlle píše:mužu se zeptat co obsahuje učastnicky poplatek 400 Kč za auto?
ne že by to bylo moc penez, ale na druhou stranu to dát za samolepku a pronajem placu 100x100m a přislib, že tam budou možná hranolky se mi to zdá dost.
to jsem rád, žes mi to zcela objasnil, jistě budu mile překvapený a naprosto spokojenýlow píše:400kč je poplatek za účast. ZOO po ránu je skutečne gratisthrotlle píše:mužu se zeptat co obsahuje učastnicky poplatek 400 Kč za auto?
ad hranolky) kdo nebyl loni, nemuze pochopit
shimi píše:nás pojede 8 v jednom autě a je to 50 na osobu![]()
![]()
Poplatek za pronájem louky na folkový festival ,stál u nás okolo 20ooo tis takže ta cena je od organizátora opravdu simbolická,kór když je na auto a né na člověka.........papavel.k píše:...mám takový pocit, že do areálu tě bez poplatku nepustí, nevím kolik je v Jihlavě (byl jsem tam naposledy bez auta, a stejně jsem něco přispěl), ale v Písku je asi 400 za auto na víkendthrotlle píše:mužu se zeptat co obsahuje učastnicky poplatek 400 Kč za auto?
ne že by to bylo moc penez, ale na druhou stranu to dát za samolepku a pronajem placu 100x100m a přislib, že tam budou možná hranolky se mi to zdá dost....a dát dohromady ostatní překvapení vč. samolepek atd. taky něco stojí...kdo už něco někdy organizoval ví zač je toho čičina
můžu jet jenom ve dvouRudaK píše:shimi píše:nás pojede 8 v jednom autě a je to 50 na osobu![]()
![]()
Já to mám za 400,- kč na osobujedu zase sám - jako obyčejně
teda jestli dojedu .......
![]()
p.s. D III nechávám doma
to zavodeni bylo takove prijemne zpestreni ja sem si to uzil paradne a urcite sem nebyl sam:-)low píše:mno loni o zavodeni moc zajem nebyl a abych kazdyho premlouval to neni ono.
za tu atmosferu to urcite stoji:-) jezdim aji na vresinskou strz tam dam 100kc za pulden za auto cca a to jenom proto ze uz se trochu znam s majitelem jinak je to mnohem vic, a taky sem minule dostal nake ceny za 3 misto v trialu:-)throtlle píše:mužu se zeptat co obsahuje učastnicky poplatek 400 Kč za auto?
Šak právě - Hajnej Při přejezdu na slovutnou střelnici ( doháněli jsme,tak jsme jeli sami ) mě jeden potkal a divil se,co dělám v revíruMadTom píše:A hlavně uvažte, že v ceně máte nejenom možnost si "zajezdit", bez toho aby vás honil nějakej hajnej,
To tahání zabezpečujou účastníci samiMadTom píše: ale hlavně vytažení po tom co jste neodolali frázím jako: To dáš. nebo Hoďte ho tam.
RudaK píše:Šak právě - Hajnej Při přejezdu na slovutnou střelnici ( doháněli jsme,tak jsme jeli sami ) mě jeden potkal a divil se,co dělám v revíruMadTom píše:A hlavně uvažte, že v ceně máte nejenom možnost si "zajezdit", bez toho aby vás honil nějakej hajnej,
,na odpověď že to máme povolený ( zaplacený ) se jen pousmál a ukázal na ten malý plácek ,jak říká Trotlle
. Ještě že byl v pohodě a usmíval se.Asi tak k tomu prostoru
![]()
Nejlepčí je stejně remízek nad kasárnama![]()
To tahání zabezpečujou účastníci samiMadTom píše: ale hlavně vytažení po tom co jste neodolali frázím jako: To dáš. nebo Hoďte ho tam.![]()
Já jen aby řeč nestála - dojedu a vyrovnám ( abych vás zas všechny potkal a to krosení je bombón na dortě)