Mě poznají všichni, jsem atrakce!
Moderátor: Miky_CZ
Jestli potřebuješ vidět můj ksicht (obličej) tak se mrkni do mých fotek, někde mě tam určitě najdešPavelU píše:Moone nevím nevím, já tě asi nepoznám, nebo jo...
Škoda že nejedu.BAGETKA píše: a znam jedno misto ktery nedate?![]()
![]()
No skoro... akorát, že on je v tom filmu zrovna GipsyPavelU píše:Ty jsi ten s těma rukavicema a v klobouku...![]()
Tak to bych asi nedalRadek D3 píše:Loni jsem si to tam pořádně užil Souteže měly spád a byly zdrojem skvělé zábavy .
Tak doufám, že letos bude taky něco připraveno.
Zdarec Radek
Já to s Free1 projel, tak můžeš ukázat, jak je na tom Free2...moon13 píše:Tak to bych asi nedalRadek D3 píše:Loni jsem si to tam pořádně užil Souteže měly spád a byly zdrojem skvělé zábavy .
Tak doufám, že letos bude taky něco připraveno.
Zdarec Radek![]()
Budu se jen dívat... vím to
to jo neboj neco na vas vymyslimPavelU píše:Ahoj Bagetko, taky se na vás už těšíme...![]()
Trochu bych měl strach tvrdit, že něco nedáme a co nedáme tak tam pošleme Maxsela...![]()
Maxeli to ti věřímMaxsel píše: Já to s Free1 projel, tak můžeš ukázat, jak je na tom Free2...
Přečti si, co psal Low hned na úvod... červeně... a u freelandera se smajlíkem!!!MadTom píše:Ale neboj se, však on tě někdo do té díry hodí a potom zase vytáhne. A na garančku to dojede třeba na vleku.![]()
Já jsem si vloni něco zkusil a docela jsem se divil, že to nechce jet jako těm ostatním, po pár měsících jsem zjistil, že kontrola trakce nefunguje a kontrolky jsou přelepené, tak jsem se přestal divit.Nefungovala už od koupě auta.
tomu řikám výzvaBAGETKA píše:to jo neboj neco na vas vymyslimPavelU píše:Ahoj Bagetko, taky se na vás už těšíme...![]()
Trochu bych měl strach tvrdit, že něco nedáme a co nedáme tak tam pošleme Maxsela...![]()
pujdu tam neco najet a vymyslet nejaky prekvapka![]()
jinak jsem zvedavej kolik z vas bude jezdit co tam bude postaveny?
aby to nedopadlo jak minule ze se to zdalo moc kruty dokud tam nevjel MAXSEL s free
super diky!MadTom píše:Vezmu Nanocom, takže to můžeme zkusit.
BAGETKA píše: jen aby ses zase neopil a nejezdil na 4kulce???