..... jsem se s tebou taky bálRudaK píše:BAGETKA píše: jen aby ses zase neopil a nejezdil na 4kulce???
To mě ani nepřipomínejještě štěstí,že sem to přežil
šťastný návrat byl zajištěn tím instruktorem
Už nebudu jezdit pod vlivem

Moderátor: Miky_CZ
..... jsem se s tebou taky bálRudaK píše:BAGETKA píše: jen aby ses zase neopil a nejezdil na 4kulce???
To mě ani nepřipomínejještě štěstí,že sem to přežil
šťastný návrat byl zajištěn tím instruktorem
Už nebudu jezdit pod vlivem
Luboš M. píše:..... jsem se s tebou taky bál(řidič alkohol)
BAGETKA píše:uz se na vas tesim az vas uvidim a pokecame
Už jsem psal, že to tam bude jak na burze...will.26 píše:takže hlasím učast(sice frečkem ale přece)a taky musím bo mě tam čekají gumy na dědka
no parada:-)will.26 píše:takže hlasím učast(sice frečkem ale přece)a taky musím bo mě tam čekají gumy na dědka
Proč nespojit příjemné s užitečným...moon13 píše:Už jsem psal, že to tam bude jak na burze...Musím si zavčas stanovit rozpočet
ja asi sverim rozpocet pritulce bo by to spatne dopadlo, bych si urcite odvez spoustu veci ktere "nutne potrebuji":-Dmoon13 píše:Už jsem psal, že to tam bude jak na burze...will.26 píše:takže hlasím učast(sice frečkem ale přece)a taky musím bo mě tam čekají gumy na dědkaMusím si zavčas stanovit rozpočet
Maxsel píše:Proč nespojit příjemné s užitečným...moon13 píše:Už jsem psal, že to tam bude jak na burze...Musím si zavčas stanovit rozpočet
Podle příspěvků to vypadá, že už tam konečně nebudeme s Macejkym jediní Free.
Takže poloviční zábavamiso píše:rusim ucast vsecko sa po.....
Tak to je fajn, Maxel Tě naučí jezdit terén a já se na vás budu dívat.Petr píše:A dokonce možná vyjde počasí !! Teda pokud v Jihlavě taky nemáte nějakou sopku.....
jak jako, ze nejedes????? dyk uz mame pripravene mliko na rezervaci!!!miso píše:rusim ucast vsecko sa po.....
spata píše:Ahoj tak svou učast potvrzuji.Před domem stoji P38.Budu na takoveto akci poprvé,tak doufam,že mne mezi sebe jako novačka přijmete/zapisne beru sebou:-) /Tešim se že vas poznam,ciao Spata