Nazdárek chlapáci, tak se po delší době opět hlásím z Islandu. Diskoška slouží zatím spolehlive, měnil jsem rozvoďák(přišlo mě to v přepočtu na 7 tis. našich), ještě mi někde uchcává převodka řízení.Dál budu měnit tlumiče a pružiny trochu vypodložím.Dnes jsem na vrakáči sehnal panel s třemi budíky(ukazatel náklonu, tlak oleje a dobíjecí napětí) ze staršího mitsubishi a ono to super pasuje navrch na palubku. stejná barva - mam z toho radost. Co nevidět to zprovozním. Jo a ještě jsem vyzbrojil rám s přídavnými dálk. a mlh. lucernama. rám jsem si vyrobil sám a dal jsem ho na práškovat barvou.
Měnil jsem ted nedávno mot.olej a chci se zeptat jen tak ze zvědavosti, jestli někdo máte zkušenosti s tímto produktem http://www.prolong.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;. Přiznám se že jsem ho v minulosto používal do benz. i dies. auta a měl jsem s tím velmi dobré zkušenosti. Co vy ? Znamý mě doporučil Militec - 1. Používá ho 20 let a je to prý super. Taky píšou že to používá US Army.
....a neříkejte že nikdo nemáte názor nebo zkušenosti? 69 návštěv a nikdo se nevyjádřil - nechápu.
Prolong nebo Militec ??
Moderátor: Miky_CZ
- icediscovery
- auto: LR disco1
- Mattyfu
- auto: Range Rover L322 M62
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prolong nebo Militec ??
Ahoj
Veřejně se ti přiznám že militec používám, nevím jak moc to motoru pomohlo na spotřebě a u motoru který se uhřál lze čekat vše, jen né to že poběží jak samet,kupodivu běžel docela klidně a hlavně měkce, nepomohlo to co se komprese týče ani úniky oleje nezmizeli.ale neuškodil.
Veřejně se ti přiznám že militec používám, nevím jak moc to motoru pomohlo na spotřebě a u motoru který se uhřál lze čekat vše, jen né to že poběží jak samet,kupodivu běžel docela klidně a hlavně měkce, nepomohlo to co se komprese týče ani úniky oleje nezmizeli.ale neuškodil.
Je: Range Rover L322 4,4 M62
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Re: Prolong nebo Militec ??
napíšu tedy, sic je to mimo, nikdy jsem těmto "zázrakům" nevěřil, ale disco td5 mi začalo nějak pocukávat a hulit, jít na čtyři a tak(svazek+kontakty ok,olej nikde), stavil se u nás v práci maník od fi pro-tec a že má za 3kila nějakej sajrat na čištění vstřiků,šup s tím do nádrže a vida - motor táhne vespod mnohem líp,nerachtá a líp chytá, tím chci říct, že asi fungují i přísady do olejů